14.5 C
Purmerend
zondag 19 mei 2024
Home112Getuigen gezocht: Scooterongeval in De Gors

Getuigen gezocht: Scooterongeval in De Gors

Purmerend – Op vrijdag 5 april 2019, even voor 20:00 uur, is er een scooterrijder (17) ten val gekomen en liep hierbij ernstige verwondingen op. Het ongeval gebeurde in het Gorsebos. De jongen zelf heeft geen herinneringen aan de periode voor het ongeval of aan het ongeval zelf. Ook is het onduidelijk of het een eenzijdig ongeval betreft of dat er een andere partij bij betrokken is geweest. De Purmerender is op zoek naar getuigen. Van het ongeval zelf, maar ook van mensen die hem in het half uur voor het ongeval ergens hebben gezien. De jongen was op dat moment aan het werk als bezorger voor de bezorgdienst Holy Grill.

Drie mannen troffen even voor 20:00 uur de scooterrijder aan en alarmeerden de hulpdiensten. Zowel politie als ambulance kwamen ter plaatse. De politie vertrok vrij snel. De ambulance heeft de jongen naar het ziekenhuis vervoerd. Hier is hij geopereerd.

De jongen weet niet exact waarom hij in het Gorsebos was. Het zou kunnen zijn dat hij vanuit zijn vorige bestelling kwam, hoewel die route dan niet de meest logische was. In dat geval zou hij uit de richting zijn gekomen van de Purmer-Zuid via het Oudelandsdijkje. Uit het logboek van de jongen bleek dat hij nog een half uur moest werken en nog 1 adres moest bezorgen. 

“De scooter ziet er uit alsof hij tegen een muur is aangebotst”, vertelt zijn moeder aan Regio Purmerend. “Wij zouden graag willen reconstrueren wat er is gebeurd. Zowel voor het ongeluk als tijdens het ongeval. Zelfs met kleine details zijn we blij: lag hij voor of achter zijn scooter. En waar in het Gorsebos is het exact geweest? Wie heeft hem tussen 19:30 en 19:55 uur ergens gezien? En vooral, wie heeft er gezien hoe hij ten val gekomen is?”

Wie heeft de 17-jarige Ronin gezien tussen 19:30 uur en zijn ongeval? Ronin reed op een witte Piaggio Liberty met een hoog windscherm. Op de scooter zat een gele bak van Holy Grill. Ronin zelf droeg een zwarte systeemhelm en een jas van het merk North Face in de kleur rood met een zwart accent op de schouders.

Getuigen kunnen contact opnemen met Ronin door hem via Facebook een bericht te sturen. Heeft u geen Facebook. Reageer dan onder het bericht of stuur een e-mail naar [email protected].

#delen wordt gewaardeerdSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,922FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.5 ° C
15.6 °
13.9 °
74 %
2.7kmh
0 %
zo
20 °
ma
18 °
di
21 °
wo
17 °
do
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.