Regio op Straat: “Noem het codewoord en krijg een ijsje”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Michel prinsen van Multi-ijs lanceert een nieuwe smaak in zijn nieuwe zaak op de Kaasmarkt en komt met een ludieke actie. Het is vandaag en morgen Paasbest in de binnenstad en iedereen krijgt een gratis ijsje. Maar alleen wanneer u het codewoord noemt tijdens een bestelling. “Een eigen mix”, zegt de Purmerendse ijsbereider. Pas op dat u uw vingers er niet bij op eet. Op naar de Kaasmarkt.

Wij horen graag uw mening… Het codewoord: RegioPurmerend

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*