Purmerend

Regio op Straat: “Noem het codewoord en krijg een ijsje”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Michel prinsen van Multi-ijs lanceert een nieuwe smaak in zijn nieuwe zaak op de Kaasmarkt en komt met een ludieke actie. Het is vandaag en morgen Paasbest in de binnenstad en iedereen krijgt een gratis ijsje. Maar alleen wanneer u het codewoord noemt tijdens een bestelling. “Een eigen mix”, zegt de Purmerendse ijsbereider. Pas op dat u uw vingers er niet bij op eet. Op naar de Kaasmarkt.

Wij horen graag uw mening… Het codewoord: RegioPurmerend

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.