Purmerend

Regio op Straat: “Noem het codewoord en krijg een ijsje”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Michel prinsen van Multi-ijs lanceert een nieuwe smaak in zijn nieuwe zaak op de Kaasmarkt en komt met een ludieke actie. Het is vandaag en morgen Paasbest in de binnenstad en iedereen krijgt een gratis ijsje. Maar alleen wanneer u het codewoord noemt tijdens een bestelling. “Een eigen mix”, zegt de Purmerendse ijsbereider. Pas op dat u uw vingers er niet bij op eet. Op naar de Kaasmarkt.

Wij horen graag uw mening… Het codewoord: RegioPurmerend

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.