Gewonde door ongeval A7 richting Zaanstad

Purmerend – Maandagmiddag omstreeks vier uur is op de A7, van Hoorn naar Purmerend, een automobilist gewond geraakt.

Vlak voor afrit Purmerend-Noord/Volendam reed een auto tegen de achterkant van de auto. De bestuurder verklaarde oververmoeid te zijn. De andere automobilist is lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Het verkeer ondervind hinder door het ongeluk. Om 16:50 uur bedroeg de vertraging ruim 10 minuten. Aan de andere kant van de A7, richting Purmerend vanuit Zaandam, is ook een ongeval gebeurd. Ook daar ondervindt het verkeer hinder en moet je rekenen op een vertraging van 40 minuten.

Foto’s: Inter Visual Studio / Stefan Roode

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*