112

Gewonde door ongeval A7 richting Zaanstad

Purmerend – Maandagmiddag omstreeks vier uur is op de A7, van Hoorn naar Purmerend, een automobilist gewond geraakt.

Vlak voor afrit Purmerend-Noord/Volendam reed een auto tegen de achterkant van de auto. De bestuurder verklaarde oververmoeid te zijn. De andere automobilist is lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Het verkeer ondervind hinder door het ongeluk. Om 16:50 uur bedroeg de vertraging ruim 10 minuten. Aan de andere kant van de A7, richting Purmerend vanuit Zaandam, is ook een ongeval gebeurd. Ook daar ondervindt het verkeer hinder en moet je rekenen op een vertraging van 40 minuten.

Foto’s: Inter Visual Studio / Stefan Roode

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.