* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Schoenmaker zoekt vrouw”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen. Deze keer zijn wij een dagje later dan normaal.

André de Beer nam de zaak Paul Schoenmakers 20 jaar geleden over en liet deze bestaan onder dezelfde naam. De verwarring begint als André zich ermee bemoeit. André is altijd in voor een geintje en we vroegen hem voor de camera. Een dolkomisch gesprek met, volgens eigen zeggen, de beste schoenmaker uit Purmerend. De namen vliegen over en weer, waarna niemand het meer begrijpt. Uiteindelijk is André heel tevreden met zijn nieuwe winkel in de Weeshuissteeg maar heeft nog wel een klein appeltje te schillen met zijn vorige huurbaas.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....