* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Schoenmaker zoekt vrouw”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen. Deze keer zijn wij een dagje later dan normaal.

André de Beer nam de zaak Paul Schoenmakers 20 jaar geleden over en liet deze bestaan onder dezelfde naam. De verwarring begint als André zich ermee bemoeit. André is altijd in voor een geintje en we vroegen hem voor de camera. Een dolkomisch gesprek met, volgens eigen zeggen, de beste schoenmaker uit Purmerend. De namen vliegen over en weer, waarna niemand het meer begrijpt. Uiteindelijk is André heel tevreden met zijn nieuwe winkel in de Weeshuissteeg maar heeft nog wel een klein appeltje te schillen met zijn vorige huurbaas.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.