Stageopdracht: Roxanne gaat op zoek naar de laatste modetrends

Purmerend – Roxanne vroeg aan onze redactie of zij twee dagen een snuffelstage mocht lopen want de media leek haar wel wat. Afgelopen twee dagen heeft Roxanne gewerkt aan haar opdracht voor scholengemeenschap Gerrit Rietveld. Nadat ze vanochtend tijdens de redactievergadering haar item bekend maakte en een script had geschreven, ging zij samen met de cameraman de binnenstad in om opnames te maken. “Wat zijn de laatste modetrends?”

Van kleding tot brillen. Van sneakers tot tattoo’s. Wat zijn de trends? De binnenstad ondernemers waren zo vriendelijk om uitleg te geven op de camera terwijl Roxanne de vragen stelt. Wij vermoeden zomaar dat het Media College binnenkort een nieuwe student heeft. Wij hebben al begrepen dat haar mentor zeer positief was over het filmpje.

Met dank aan de volgende ondernemers: B-Free mode – Willem Eggertstraat, MS mode – Hoogstraat, Vero Moda – Hoogstraat, Sneakers – Hoogstraat, Leeda – Hoogstraat, Van Dijk Optiek – Dubbele Buurt, InStyle women’s fashion – Dubbele Buurt, Ten Mode – Dubbele buurt,  Jack Jacked Tattoo & Design – Breedstraat.

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt