Purmerend

Stageopdracht: Roxanne gaat op zoek naar de laatste modetrends

Purmerend – Roxanne vroeg aan onze redactie of zij twee dagen een snuffelstage mocht lopen want de media leek haar wel wat. Afgelopen twee dagen heeft Roxanne gewerkt aan haar opdracht voor scholengemeenschap Gerrit Rietveld. Nadat ze vanochtend tijdens de redactievergadering haar item bekend maakte en een script had geschreven, ging zij samen met de cameraman de binnenstad in om opnames te maken. “Wat zijn de laatste modetrends?”

Van kleding tot brillen. Van sneakers tot tattoo’s. Wat zijn de trends? De binnenstad ondernemers waren zo vriendelijk om uitleg te geven op de camera terwijl Roxanne de vragen stelt. Wij vermoeden zomaar dat het Media College binnenkort een nieuwe student heeft. Wij hebben al begrepen dat haar mentor zeer positief was over het filmpje.

Met dank aan de volgende ondernemers: B-Free mode – Willem Eggertstraat, MS mode – Hoogstraat, Vero Moda – Hoogstraat, Sneakers – Hoogstraat, Leeda – Hoogstraat, Van Dijk Optiek – Dubbele Buurt, InStyle women’s fashion – Dubbele Buurt, Ten Mode – Dubbele buurt,  Jack Jacked Tattoo & Design – Breedstraat.

[Elite_video_player id=”18″]

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.