16.4 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
HomePurmerendStageopdracht: Roxanne gaat op zoek naar de laatste modetrends

Stageopdracht: Roxanne gaat op zoek naar de laatste modetrends

Purmerend – Roxanne vroeg aan onze redactie of zij twee dagen een snuffelstage mocht lopen want de media leek haar wel wat. Afgelopen twee dagen heeft Roxanne gewerkt aan haar opdracht voor scholengemeenschap Gerrit Rietveld. Nadat ze vanochtend tijdens de redactievergadering haar item bekend maakte en een script had geschreven, ging zij samen met de cameraman de binnenstad in om opnames te maken. “Wat zijn de laatste modetrends?”

Van kleding tot brillen. Van sneakers tot tattoo’s. Wat zijn de trends? De binnenstad ondernemers waren zo vriendelijk om uitleg te geven op de camera terwijl Roxanne de vragen stelt. Wij vermoeden zomaar dat het Media College binnenkort een nieuwe student heeft. Wij hebben al begrepen dat haar mentor zeer positief was over het filmpje.

Met dank aan de volgende ondernemers: B-Free mode – Willem Eggertstraat, MS mode – Hoogstraat, Vero Moda – Hoogstraat, Sneakers – Hoogstraat, Leeda – Hoogstraat, Van Dijk Optiek – Dubbele Buurt, InStyle women’s fashion – Dubbele Buurt, Ten Mode – Dubbele buurt,  Jack Jacked Tattoo & Design – Breedstraat.

[Elite_video_player id=”18″]

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
16.4 ° C
17.2 °
15.5 °
69 %
5.4kmh
5 %
zo
15 °
ma
19 °
di
20 °
wo
18 °
do
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.