* Afval

Vuilniswagen Gors laat verfspoor achter

Purmerend – Op donderdag 18 april werden de afvalbakken in de Gors geleegd. Helaas kwamen de medewerkers van de vuilniswagen er te laat achter dat iemand verf in zijn container had gedaan. Gevolg is dat de verfblikken na het samenpersen zijn gaan lekken en het door een groot deel van de Kruidenbuurt en Grassenbuurt op straat is gelekt. 

Uiteraard proberen de medewerkers van de gemeente zoveel mogelijk en zo snel mogelijk op te ruimen, maar helemaal schoon krijgen is lastig. Resten verf horen, zoals u vast weet, niet in de containers. Deze kunnen kosteloos worden ingeleverd bij de milieustraat.

Foto’s – Handhaving Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.