Vuilniswagen Gors laat verfspoor achter

Purmerend – Op donderdag 18 april werden de afvalbakken in de Gors geleegd. Helaas kwamen de medewerkers van de vuilniswagen er te laat achter dat iemand verf in zijn container had gedaan. Gevolg is dat de verfblikken na het samenpersen zijn gaan lekken en het door een groot deel van de Kruidenbuurt en Grassenbuurt op straat is gelekt. 

Uiteraard proberen de medewerkers van de gemeente zoveel mogelijk en zo snel mogelijk op te ruimen, maar helemaal schoon krijgen is lastig. Resten verf horen, zoals u vast weet, niet in de containers. Deze kunnen kosteloos worden ingeleverd bij de milieustraat.

Foto’s – Handhaving Purmerend

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*