13.8 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
Home* Edam-VolendamMedewerker van Sjaakie's Café in Volendam bedreigd bij overval

Medewerker van Sjaakie’s Café in Volendam bedreigd bij overval

Volendam – Opnieuw was er een overval in het centrum van Volendam. Dit keer werd er een medewerker van Sjaakie’s Café aan de Meerzijde bedreigd met een wapen. Naar de verdachte wordt nog steeds gezocht.

Rond 1.00 uur drong de overvaller het café binnen en bedreigde een medewerker met een wapen, die op dat moment de zaak aan het afsluiten was. Vervolgens is de dader er met een onbekende buit vandoor gegaan. Deze persoon wordt nog steeds gezocht door de politie.

“Het geldbedrag dat is buitgemaakt – nee, ik kan niet zegen hoeveel – maakt me niet uit. Ik leef vooral mee met onze collega”, aldus eigenaar Veerman, die verder nog niet te veel wil zeggen. ,,Ik ben totaal ’flabbergasted’’’, uit hij zijn gevoel aan het NHD.

Eerder deze week werd in de nacht van woensdag op donderdag een 65-jarige vrouw overvallen. Deze poging mislukte omdat de bewoonster keihard begon te schreeuwen. Of er een verband is tussen de twee overvallen, kan de politie niet zeggen.

De politie is op zoek naar getuigen van de overval.

Foto’s: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

Relevant artikel:

Mislukte woningoverval VolendamSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.8 ° C
15 °
12.8 °
72 %
1.5kmh
100 %
vr
18 °
za
16 °
zo
19 °
ma
19 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.