7.7 C
Purmerend
zaterdag 23 maart 2024
HomePurmerendOpnames voor vijfde deel Mees Kees in Purmerend

Opnames voor vijfde deel Mees Kees in Purmerend

Purmerend – In het voormalig schoolgebouw van Basisschool de Roos aan de Mercuriusweg zijn al een aantal dagen opnames aan de gang voor het vijfde deel van de succesvolle reeks Mees Kees. Leerlingen uit de groepen 7 en 8 van OBS Wheermolen spelen mee als figuranten. 

In Mees Kees in de Wolken, zoals de vijfde film heet, hoopt leerling Tobias dat de verlegen stagiair Mees Kees hem kan helpen het meisje Hasna mee uit te vragen. Maar Mees Kees heeft zijn eigen problemen; hij probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan. Ondertussen leert mevrouw Dreus klas 6B de wals dansen voor het schoolfeest.

Acteurs Leendert de Ridder, die de hoofdrol voor Mees Kees 4 overnam van Willem Voogd, en Sanne Wallis de Vries keren weer terug in deel 5. Het script van het vijfde deel wordt geschreven door Tijs van Marle, die ook verantwoordelijk was voor de vorige vier films. Ook de auteur van het boek, Mirjam Oldenhave, is hierbij betrokken. 

De vier Mees Kees-films wonnen diverse prijzen in onder meer Duitsland, Zwitserland, Canada en de Verenigde Staten en trokken in totaal bijna 2,5 miljoen bioscoopbezoekers.

Het vijfde deel, Mees Kees in de Wolken, moet met kerst in de bioscopen te zien zijn.

Foto’s: Haico Kats – Haicokats.nl



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,843FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
7.7 ° C
8.3 °
6.1 °
77 %
6.7kmh
13 %
za
8 °
zo
8 °
ma
10 °
di
8 °
wo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.