* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “De koffie bij de Action was op. Ze moeten meer inkopen”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze vriendelijke mevrouw kwamen wij tegen in de Koestraat. De koffie bij de action is het lekkerst, maar die was die dag op. Ze ging die avond salade met Jumbobonen eten. “We mogen ook wel iets minder vlees eten”, vond zij. Dat is beter voor de beesten. Over het slachten had zij ook zo haar gedachte. “Die dieren schieten in de stress.” Misschien moeten we ze verrassen en dan doodschieten. Dan merken ze het niet. “Kiekeboe zeggen.”  Dus boe roepen en dan pang. Een leuk gesprek.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.