Regio op Straat: “De koffie bij de Action was op. Ze moeten meer inkopen”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze vriendelijke mevrouw kwamen wij tegen in de Koestraat. De koffie bij de action is het lekkerst, maar die was die dag op. Ze ging die avond salade met Jumbobonen eten. “We mogen ook wel iets minder vlees eten”, vond zij. Dat is beter voor de beesten. Over het slachten had zij ook zo haar gedachte. “Die dieren schieten in de stress.” Misschien moeten we ze verrassen en dan doodschieten. Dan merken ze het niet. “Kiekeboe zeggen.”  Dus boe roepen en dan pang. Een leuk gesprek.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*