9.4 C
Purmerend
woensdag 21 februari 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "De koffie bij de Action was op. Ze moeten...

Regio op Straat: “De koffie bij de Action was op. Ze moeten meer inkopen”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze vriendelijke mevrouw kwamen wij tegen in de Koestraat. De koffie bij de action is het lekkerst, maar die was die dag op. Ze ging die avond salade met Jumbobonen eten. “We mogen ook wel iets minder vlees eten”, vond zij. Dat is beter voor de beesten. Over het slachten had zij ook zo haar gedachte. “Die dieren schieten in de stress.” Misschien moeten we ze verrassen en dan doodschieten. Dan merken ze het niet. “Kiekeboe zeggen.”  Dus boe roepen en dan pang. Een leuk gesprek.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,801FansLike
2,532VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.4 ° C
10 °
8.9 °
80 %
7.2kmh
100 %
wo
10 °
do
11 °
vr
6 °
za
7 °
zo
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.