15.6 C
Purmerend
maandag 2 oktober 2023
Home112Scharensliep doet graai in portemonnee van 86-jarige Purmerendse

Scharensliep doet graai in portemonnee van 86-jarige Purmerendse

Purmerend – De politie waarschuwt voor een scharensliep die een 86-jarige vrouw uit Purmerend een fors geldbedrag afhandig heeft gemaakt.

Omstreeks 12.30 uur werd er bij de woning van de vrouw aangebeld. Op de stoep stond een scharensliep die vroeg of er nog iets te slijpen viel. De vrouw had twee botte scharen waar ze aan gehecht was en gaf deze mee. De vrouw had van tevoren echter geen prijsafspraak gemaakt en bij terugkeer van de scharensliep bracht hij honderdtwintig (120) euro in rekening. Hoewel dat als erg veel klonk, betaalde de vrouw toch. Toen de vrouw nog met haar portemonnee in haar handen stond, deed de man een graai in de portemonnee en ging er met nog meer geld vandoor.

Getuigen en slachtoffers gezocht

De scharensliep is een blanke man met een fors postuur en een lengte van 1,70 tot 1.75 meter. Hij heeft een leeftijd van 50 tot 60 jaar. De man sprak goed Nederlands. Hij had kort vochtig achter over gekamd haar en droeg een kort grijs-blauw jasje.

Is deze man bij u aan de deur geweest of bent u misschien ook het slachtoffer geworden van zijn praktijken, neem dan contact op met de politie op tel.nr. 0900-8844.

De politie adviseert om niet in zee te gaan met personen die ongevraagd bij u aan de deur hun diensten aanbieden. Wilt u dat toch doen, maak dan van tevoren een duidelijke (schriftelijke) afspraak over het werk dat verricht wordt en tegen welke prijs.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,502VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.6 ° C
17.2 °
13.9 °
81 %
1.8kmh
100 %
ma
21 °
di
17 °
wo
16 °
do
16 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.