Paasbest: Ongekend Purmerend, Mode en meer – een impressie (video)

Purmerend – Verleden week was Paasbest Purmerend in de binnenstad. Onderdeel daarvan was het Mode en Meer evenement in de Lutherse kerk. De dames van Ongekend Purmerend, Karin en Marianne hadden er voor de tweede keer weer een spektakel van gemaakt.

Bezoekers waren zeer onder de indruk van het hele gebeuren. “Ik vind het heel goed dat er dingen vanuit de Purmerendse ondernemers worden ondernomen om deze stad een beetje op te schudden.” Marianne Bresijn: “Het draaiboek ging wel 10 keer door mijn hoofd. Die 73 ondernemers en de drie artiesten, daar wil je wel veel over kunnen vertellen. Het is ons weer gelukt.” Karin Dompeling: “Het was dit jaar meer, vooral meer. Het liep allemaal gesmeerd.” Op de vraag of de beide dames dit volgend jaar weer gaan organiseren kwam een eenduidig antwoord. “Ja, wat ons betreft wel.”

Wij gingen verleden week even kijken, spraken met bezoekers en de aanwezige artiesten en maakte de volgende impressie.

Relevant artikel:

Ongekend spektakel op 13 april tijdens Mode en Meer evenement (video)

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*