EvenementPurmerend

Paasbest: Ongekend Purmerend, Mode en meer – een impressie (video)

Purmerend – Verleden week was Paasbest Purmerend in de binnenstad. Onderdeel daarvan was het Mode en Meer evenement in de Lutherse kerk. De dames van Ongekend Purmerend, Karin en Marianne hadden er voor de tweede keer weer een spektakel van gemaakt.

Bezoekers waren zeer onder de indruk van het hele gebeuren. “Ik vind het heel goed dat er dingen vanuit de Purmerendse ondernemers worden ondernomen om deze stad een beetje op te schudden.” Marianne Bresijn: “Het draaiboek ging wel 10 keer door mijn hoofd. Die 73 ondernemers en de drie artiesten, daar wil je wel veel over kunnen vertellen. Het is ons weer gelukt.” Karin Dompeling: “Het was dit jaar meer, vooral meer. Het liep allemaal gesmeerd.” Op de vraag of de beide dames dit volgend jaar weer gaan organiseren kwam een eenduidig antwoord. “Ja, wat ons betreft wel.”

Wij gingen verleden week even kijken, spraken met bezoekers en de aanwezige artiesten en maakte de volgende impressie.

Relevant artikel:

Ongekend spektakel op 13 april tijdens Mode en Meer evenement (video)


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.