10.7 C
Purmerend
donderdag 13 juni 2024
HomeEvenementPaasbest: Ongekend Purmerend, Mode en meer - een impressie (video)

Paasbest: Ongekend Purmerend, Mode en meer – een impressie (video)

Purmerend – Verleden week was Paasbest Purmerend in de binnenstad. Onderdeel daarvan was het Mode en Meer evenement in de Lutherse kerk. De dames van Ongekend Purmerend, Karin en Marianne hadden er voor de tweede keer weer een spektakel van gemaakt.

Bezoekers waren zeer onder de indruk van het hele gebeuren. “Ik vind het heel goed dat er dingen vanuit de Purmerendse ondernemers worden ondernomen om deze stad een beetje op te schudden.” Marianne Bresijn: “Het draaiboek ging wel 10 keer door mijn hoofd. Die 73 ondernemers en de drie artiesten, daar wil je wel veel over kunnen vertellen. Het is ons weer gelukt.” Karin Dompeling: “Het was dit jaar meer, vooral meer. Het liep allemaal gesmeerd.” Op de vraag of de beide dames dit volgend jaar weer gaan organiseren kwam een eenduidig antwoord. “Ja, wat ons betreft wel.”

Wij gingen verleden week even kijken, spraken met bezoekers en de aanwezige artiesten en maakte de volgende impressie.

Relevant artikel:

Ongekend spektakel op 13 april tijdens Mode en Meer evenement (video)Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.7 ° C
12.3 °
9.4 °
77 %
1.3kmh
100 %
do
17 °
vr
16 °
za
17 °
zo
18 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.