EvenementPurmerend

Paasbest: Ongekend Purmerend, Mode en meer – een impressie (video)

Purmerend – Verleden week was Paasbest Purmerend in de binnenstad. Onderdeel daarvan was het Mode en Meer evenement in de Lutherse kerk. De dames van Ongekend Purmerend, Karin en Marianne hadden er voor de tweede keer weer een spektakel van gemaakt.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Bezoekers waren zeer onder de indruk van het hele gebeuren. “Ik vind het heel goed dat er dingen vanuit de Purmerendse ondernemers worden ondernomen om deze stad een beetje op te schudden.” Marianne Bresijn: “Het draaiboek ging wel 10 keer door mijn hoofd. Die 73 ondernemers en de drie artiesten, daar wil je wel veel over kunnen vertellen. Het is ons weer gelukt.” Karin Dompeling: “Het was dit jaar meer, vooral meer. Het liep allemaal gesmeerd.” Op de vraag of de beide dames dit volgend jaar weer gaan organiseren kwam een eenduidig antwoord. “Ja, wat ons betreft wel.”

Wij gingen verleden week even kijken, spraken met bezoekers en de aanwezige artiesten en maakte de volgende impressie.

Relevant artikel:

Ongekend spektakel op 13 april tijdens Mode en Meer evenement (video)

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by