9.2 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
HomeEvenementGrote namen op Electronic Picnic Festival - Win twee kaarten!

Grote namen op Electronic Picnic Festival – Win twee kaarten!

Purmerend – Op zaterdag 13 juli 2019 wordt er in het Leeghwaterpark in Purmerend weer een zomer-editie van het Electronic Picnic Festival gehouden. Het festival staat al jaren bekend om zijn goede Line-up, maar dit jaar heeft de organisatie er een schepje boven op weten te doen. Regio Purmerend mag twee kaarten verloten onder haar lezers!

Organisator Donovan Saarloos is trots op de Line-up van dit jaar: “We hebben geïnvesteerd in grote namen”, vertelt hij aan Regio Purmerend. “Al een aantal jaren proberen wij The Partysquad weer naar het festival te krijgen. Dit jaar is het eindelijk weer gelukt! Darkraver, Caza, Jayh en Mental Theo maken hun debuut op het Electronic Picnic Festival. Ook het jonge Purmerendse talent DJVM draait weer op het evenement, eind 2018 stond de 15-jarige DJ nog op ISY in China.”

Het festival is weer voorzien van een zeer breed spectrum met voor ieder wat wils op muzikaal gebied. Van Urban hits tot freestyle knallers, van shuffelen op de House en techno tot meezingen en feesten bij the Guilty Pleasures Area alles komt voorbij of kan je opzoeken tijdens Electronic Picnic Festival 2019.

Win kaarten

Ook deze editie mag Regio Purmerend weer twee kaarten weggeven. #Tag onder het bericht met wie jij graag naar het festival wilt gaan. Op vrijdag 3 mei maken wij de winnaars bekend.

Kaarten kun je kopen via: www.electronicpicnic.nl

Volledige Line-up



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

  1. Graag zouw ik de 2kaartjes winnen voor mijn en me vriend ik ben nu 14 weken zwanger dus ik zouw graag nu wat leuks met hem sammen kunnen doen voor dat ik strak moet bevallen
    Al vast bedankt vriendelijke gr

  2. Graag zou ik kaartjes willen winnen voor mij en mijn vrouw.
    Omdat we een kleine jongen hebben en soms even de deur uit willen, we houden heel veel van hem maar soms er heel even tussen uit is soms stiekem toch wel erg fijn.

  3. Graag, zou ik de 2 kaartjes winnen voor me tweeling zus en mij. Omdat, we op 12 juli jarig zijn. Leuke verassing voor der, als kadootje. Ensamen 66 worden. And we love festivals. Thank, you,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
9.2 ° C
11.2 °
7.8 °
78 %
4.5kmh
100 %
vr
9 °
za
8 °
zo
11 °
ma
9 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.