112Purmerend

Overval op Eetcafé ’t Amsterdammertje Beatrixplein

Purmerend – Vanavond omstreeks 21:00 uur is er overval gepleegd op de Snackbar aan het Beatrixplein. Er is geen burgernet bericht uitgegaan. 

Volgens een omstander zou een persoon een greep uit de kassa hebben gedaan nadat deze de medewerker aan de kant duwde. De persoon zou niet gewapend zijn geweest. Hoeveel er is buitgemaakt is niet bekend. Dit is overigens niet bevestigd door de politie.

Update: De wijkagent geeft aan dat het twee tieners betrof die naar binnen liepen en daar de koelkast opentrokken en blikjes drinken tot zich namen. Ze zijn daarna de winkel uitgerend.

Dit is al de vierde in een rij overvallen waar deze snackbar mee te maken krijgt. Verleden jaar maart kreeg de snackbar ook een overval te verwerken. Eerder werd de snackbar overvallen in 2014 en 2012.

Foto’s: Inter Visual Studio / Stefan Roode

Relevant artikel:

Overval op snackbar Beatrixplein


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.