112Purmerend

Niets meer over van boerderij Purmer na verwoestende brand

Purmer – De schade van de verwoestende brand van een boerderij aan de Oosterweg in Purmer is bij het ochtendgloren goed zichtbaar. Behalve een hoop puin en verkoolde balken, bewijst niets dat hier vannacht nog een woonhuis stond.

De brand brak vannacht rond 4.15 uur uit. Na een kleine drie uur was het vuur onder controle, maar al snel was duidelijk dat de boerderij als verloren moest worden beschouwd. Een gespecialiseerd bedrijf is momenteel bezig om de nasmeulende resten van het pand uit elkaar te trekken, zodat de brandweer kan nablussen.

[Elite_video_player id=”23″]

 

Foto’s: Mediapartner NH-Nieuws

Relevant artikel:

Zeer grote brand Oosterweg (grip 1)

Geschrokken reacties na tweede boerderijbrand: “De boer is alles kwijt, dit gun je niemand” (video)


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.