* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Ik schrijf kindergedichten. Het gaat o.a. over Lionel de Leeuw en Willy Wezel”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Een paar weken terug kwamen wij auteur Linda de Groot tegen. Zij schreef een boek met gedichten speciaal voor kinderen. “Dat is zo leuk om te doen, ze gaan er helemaal in op”, vertelde zij ons. Ze was onderweg naar het dorp Neck, even buiten Purmerend om daar met een vriendin te gaan lunchen. Linda geeft ook trainingen aan ouders die wat moeite hebben in de omgang met hun kinderen. De gedichtenbundel is net uitgekomen. In dit boek met Voorleesgedichten staan 20 gedichten over Lionel de leeuw, Eefje eekhoorn, Visjes, Peter panda en Willy wezel.

Kijk voor meer informatie en video’s waarin Linda voorleest op: voorleesgedichten.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.