9.2 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Ik schrijf kindergedichten. Het gaat o.a. over Lionel de...

Regio op Straat: “Ik schrijf kindergedichten. Het gaat o.a. over Lionel de Leeuw en Willy Wezel”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Een paar weken terug kwamen wij auteur Linda de Groot tegen. Zij schreef een boek met gedichten speciaal voor kinderen. “Dat is zo leuk om te doen, ze gaan er helemaal in op”, vertelde zij ons. Ze was onderweg naar het dorp Neck, even buiten Purmerend om daar met een vriendin te gaan lunchen. Linda geeft ook trainingen aan ouders die wat moeite hebben in de omgang met hun kinderen. De gedichtenbundel is net uitgekomen. In dit boek met Voorleesgedichten staan 20 gedichten over Lionel de leeuw, Eefje eekhoorn, Visjes, Peter panda en Willy wezel.

Kijk voor meer informatie en video’s waarin Linda voorleest op: voorleesgedichten.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.2 ° C
11.2 °
7.2 °
69 %
0.9kmh
100 %
ma
9 °
di
9 °
wo
8 °
do
10 °
vr
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.