Regio op Straat: “Ik schrijf kindergedichten. Het gaat o.a. over Lionel de Leeuw en Willy Wezel”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Een paar weken terug kwamen wij auteur Linda de Groot tegen. Zij schreef een boek met gedichten speciaal voor kinderen. “Dat is zo leuk om te doen, ze gaan er helemaal in op”, vertelde zij ons. Ze was onderweg naar het dorp Neck, even buiten Purmerend om daar met een vriendin te gaan lunchen. Linda geeft ook trainingen aan ouders die wat moeite hebben in de omgang met hun kinderen. De gedichtenbundel is net uitgekomen. In dit boek met Voorleesgedichten staan 20 gedichten over Lionel de leeuw, Eefje eekhoorn, Visjes, Peter panda en Willy wezel.

Kijk voor meer informatie en video’s waarin Linda voorleest op: voorleesgedichten.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*