8.1 C
Purmerend
woensdag 17 april 2024
Home* KermisKermis Purmerend 2019 - Met een kracht van 4g, 130 km/u, op...

Kermis Purmerend 2019 – Met een kracht van 4g, 130 km/u, op 55 meter door de lucht

Purmerend – Van 10 tot en met 19 mei zetten we de binnenstad weer op z’n kop! In de binnenstad staan zo’n 40 attracties. Ook dit jaar is er weer een mooie mix van kindervermaak, grootvermaak, lekker eten en behendigheidsspellen.

Als nieuwe gasten komen naar Purmerend: Crazy Circus, Starflyer, Ghost Village en 4R Experience. Dit jaar is de kermis iets kleiner in omvang door de bouwwerkzaamheden op het Nukahalterrein, maar zeker niet minder spectaculair. Ook de Booster Maxxx is weer van de partij waar je met een kracht van 4g op je lichaam op 55 meter hoogte door de lucht zwaait.

Ritprijzen

  • Er gelden maximum ritprijzen voor de meeste attracties. Eisen die de gemeente stelt aan de kermisexploitanten om het voor iedereen betaalbaar te houden. Er zijn op een paar attracties uitzonderingen, waaronder de Booster Maxxx. (red: wij willen muntjes weggeven.)
  • Grootvermaak kost maximaal € 2,50
  • Kindervermaak kost niet meer dan € 2,00
  • In de kermiskrant staan speciale bonnen voor de meest spectaculaire kortingen. De krant vind je binnenkort hier op de website van Kermis Purmerend en wordt in mei huis aan huis verspreid.

Bekijk de website van de Kermis Purmerend 2019 met meer informatie, attractielijst, openingstijden e.d.: http://purmerend.instantmagazine.com/purmerendmagazine/kermis-purmerend/

Prikkelarme kermis, een unieke middag voor iedereen

De kermis is voor iedereen! Dat is al jaren de boodschap van de kermisexploitanten op de kermis Purmerend. Dus ook voor mensen waarvoor de ‘normale’ kermis te veel prikkels geeft en voor iedereen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dit jaar is de speciale prikkelarme kermis op donderdag 16 mei van 14.00 tot 16.00 uur

Deze middag houden de exploitanten speciaal rekening met mensen met een beperking. Zo worden de muziek en de verlichting beperkt en wordt rekening gehouden met mindervaliden. Een heleboel attracties zijn dan zelfs gratis! Bij de gemeente kan een speciaal polsbandje besteld worden. Heb je zo een bandje om dan zijn heel veel attracties gratis. Maar je kunt er ook wat lekkers voor krijgen. Of een spelletje spelen.

Marco Hijstee, kermiscoördinator van de gemeente: “Deze middag is uniek en alleen mogelijk door de medewerking van de exploitanten. Zij stellen immers hun attracties gratis beschikbaar. Al jaren is deze middag één groot feest voor iedereen. We zijn hier echt trots op!”

Aanmelden

Voor de prikkelarme kermis kan je tot en met maandag 13 mei aanmelden door een mail te sturen naar [email protected].



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
8.1 ° C
10.7 °
5.6 °
78 %
5.8kmh
85 %
wo
8 °
do
10 °
vr
10 °
za
9 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.