* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “De Bloemenbuurt is een hele warme buurt”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen. Vandaag zijn wij een dagje later dan normaal.

Deze mijnheer kwamen wij tegen op de dag dat er een brand in een schuur was geweest aan de Purmersteenweg. De beste man was schoolmeester en is net 10 maanden met pensioen als wij hem spreken in de Strada, Hoogstraat. Hij woont in de Bloemenbuurt. Een gezellige wijk, waar de mensen nog op elkaar letten. “Mijn vrouw is nog niet zo lang geleden overleden, dus ik kook zelf. Ik bedenk wel wat”.” Op school begeleide hij jongeren zonder diploma naar niveau 1. Er zijn zelfs jongeren bij waar hij heel trots op is. “Sommige bereikte zelfs niveau 4.”


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.