Regio op Straat: “De Bloemenbuurt is een hele warme buurt”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen. Vandaag zijn wij een dagje later dan normaal.

Deze mijnheer kwamen wij tegen op de dag dat er een brand in een schuur was geweest aan de Purmersteenweg. De beste man was schoolmeester en is net 10 maanden met pensioen als wij hem spreken in de Strada, Hoogstraat. Hij woont in de Bloemenbuurt. Een gezellige wijk, waar de mensen nog op elkaar letten. “Mijn vrouw is nog niet zo lang geleden overleden, dus ik kook zelf. Ik bedenk wel wat”.” Op school begeleide hij jongeren zonder diploma naar niveau 1. Er zijn zelfs jongeren bij waar hij heel trots op is. “Sommige bereikte zelfs niveau 4.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*