PurmerendSport

Sporten voor ouderen (55+) in de buitenlucht

Purmerend – Vanaf 7 mei 2019 is er elke dinsdag GoldenSports voor 55plussers die wonen in Overwhere en Wheermolen. GoldenSports biedt ouderen sport en bewegen in de buitenlucht. Iedereen kan meedoen, ook wie nog niet eerder aan sport deed. Een bewegingsdeskundige van Spurd begeleidt de gevarieerde training. Het is de eerste locatie in Purmerend van deze in het land succesvolle activiteit. De eerste keer trainen is gratis en de eerste 6-strippenkaart is ter introductie van GoldenSports in Purmerend met korting te koop.

De deelnemers verzamelen in wijkplein Where, Triton 73 in Wheermolen. Daarvandaan gaat de groep naar het sportveldje aan de Doplaan bij de Dr. J. den Uyllaan. GoldenSports is voor iedereen geschikt, ook voor mensen met lichamelijke klachten en bestaat uit onder meer conditiegym, balspel en balansoefeningen. Ouderen kunnen tijdens GoldenSports op een prettige manier bezig zijn met hun fitheid. De training is elke dinsdag van 10.30 uur tot 11.30 uur en kost per keer € 3,60. Een 6-strippenkaart kost € 18,00, maar de eerste 6-strippen kaart kost ter introductie tien euro. De eerste training is gratis.

Informatie over GoldenSports staat op www.goldensports.nl en op de website van Spurd.

Voor nadere informatie kan men contact opnemen met Spurd, maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur via (0299) 418100 of [email protected]

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.