15.4 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
HomeCultuurWat staat er voor Purmerenders in de kaarten (mei)

Wat staat er voor Purmerenders in de kaarten (mei)

Wat mag je deze maand verwachten op het gebied van werk, liefde, relaties en het leven in het algemeen? Medium Esther Perez legt de kaarten voor de maand mei.

De focus van deze maand ligt op liefde en relaties. Het gaat niet alleen om de romantische liefde, maar ook om de relaties van alledag. Denk bijvoorbeeld aan de relaties die wij hebben met onze familie, de collega’s en leidinggevenden op het werk, vrienden en buren. Maar ook om de omgeving van onze kinderen zoals de leerkrachten op school. Dit thema staat centraal in deze kaartlegging. Waar kunnen verbeteringen worden aangebracht? Welke relaties mogen nog eens een keer goed onder de loep worden genomen? Mogelijk heb je je kort geleden nog afgevraagd of de verstandhouding met personen nog wel goed zijn. In deze maand krijg je daar meer duidelijkheid over.

Heb je te maken hebt gehad met instanties zoals de belastingdienst, een bank of verzekeraar of je woningbouwvereniging? Misschien een zorginstelling of zorgverlener? Alle moeite die je hebt gedaan om dit goed te laten verlopen, zal nu snel worden beloond. Het komt er op neer dat je nu eindelijk wat meer rust mag verwachten. Je krijgt stabielere grond onder de voeten. De onzekerheden zullen minder worden, je vragen worden beantwoord en de onduidelijkheden weggenomen. Dit alles zal ervoor zorgen dat je je veiliger voelt en beter verankerd. In deze maand zul je echter wel voor keuzes komen te staan die verband houden met instanties zoals hier omschreven. Die keuzes zullen lastig zijn, vooral omdat je gaat twijfelen. Dat is niet erg, maar blijf daar niet in hangen en vertrouw op jezelf.

Overweeg je misschien om ander werk te gaan doen, of bij een ander bedrijf te gaan werken? Durf die stap te zetten, het zal geen slechte keuze zijn.

Naarmate de maand mei verstrijkt, zal je merken dat je langzamerhand zekerder wordt en meer vertrouwen krijgt. In anderen, maar ook in jezelf. Dus ook de relatie met jezelf zal verbeteren. Maar blijf er wel om denken dat je niet te lang meegaat in de momenten van twijfel. Zie deze momenten als een kans om alles nog eens goed te bekijken en doe daar je voordeel mee. Het is deze maand vooral zaak om naar je intuïtie te luisteren en om je niet laten leiden door je onzekerheid of twijfels.

Kortom, de maand mei brengt voldoende mogelijkheden om verbeteringen aan te brengen in relaties. De twijfel mag af en toe best toeslaan, zolang je er maar niet in blijft hangen. Deze maand mag je vooral vooruit gaan in plaats van te blijven staan. De grotere zekerheid en stabiliteit waar je behoefte aan hebt, mag je deze maand gaan verwachten. Houd er wel rekening mee dat er wat veranderingen aangekomen. Probeer om je hier niet tegen te verzetten, maar ga er soepeltjes in mee. Je zult merken dat die veranderingen helemaal zo slecht niet zullen zijn.

Over Esther Perez

Ik ben medium Esther Perez. Ik kom uit een familie van helderzienden, kaartleggers, handlezers en telepaten. Ik heb mij ontwikkeld tot expert in de liefde en relaties, en specialist in levensvraagstukken. Ik ben een lichtwerker, een energetisch healer en life coach vanuit mijn heldere vermogens. Je mag mij altijd vragen om een kaartlegging, een fotoreading of om advies en inzicht.

www.mediumestherperez.nl

www.facebook.com/estherperezmedium

06-54621965

[email protected]Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.4 ° C
16.2 °
14.5 °
78 %
5.8kmh
100 %
wo
19 °
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.