* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Purmerend is mooier dan Zaandam”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen. Vandaag schonen wij ons archief een beetje op.

Dit stelletje, wat al een jaar bij elkaar is, kwamen wij op Valentijnsdag tegen op de Koemarkt. “Ik heb hem vandaag een ontbijtje op bed gebracht.” De jongeman werkt bij een evenementenbureau in Zaandam en doet daarnaast nog een opleiding Sport en Bewegen. “Daarna zie ik het wel weer.” De jongedame werkt in Zaandam in een schoenenwinkel. Terloops verklapt ze waar ze die avond zouden gaan eten. “Het was een verassing. Ze heeft het nu verpest.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.