26 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: “Purmerend is mooier dan Zaandam”

Regio op Straat: “Purmerend is mooier dan Zaandam”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen. Vandaag schonen wij ons archief een beetje op.

Dit stelletje, wat al een jaar bij elkaar is, kwamen wij op Valentijnsdag tegen op de Koemarkt. “Ik heb hem vandaag een ontbijtje op bed gebracht.” De jongeman werkt bij een evenementenbureau in Zaandam en doet daarnaast nog een opleiding Sport en Bewegen. “Daarna zie ik het wel weer.” De jongedame werkt in Zaandam in een schoenenwinkel. Terloops verklapt ze waar ze die avond zouden gaan eten. “Het was een verassing. Ze heeft het nu verpest.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
26 ° C
27.8 °
25 °
65 %
2.7kmh
7 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.