Regio op Straat: “Purmerend is mooier dan Zaandam”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen. Vandaag schonen wij ons archief een beetje op.

Dit stelletje, wat al een jaar bij elkaar is, kwamen wij op Valentijnsdag tegen op de Koemarkt. “Ik heb hem vandaag een ontbijtje op bed gebracht.” De jongeman werkt bij een evenementenbureau in Zaandam en doet daarnaast nog een opleiding Sport en Bewegen. “Daarna zie ik het wel weer.” De jongedame werkt in Zaandam in een schoenenwinkel. Terloops verklapt ze waar ze die avond zouden gaan eten. “Het was een verassing. Ze heeft het nu verpest.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt