6.8 C
Purmerend
dinsdag 16 april 2024
HomeondernemersXenos komt terug naar Purmerend met compleet vernieuwde winkel

Xenos komt terug naar Purmerend met compleet vernieuwde winkel

Purmerend – De bekende en vooral geliefde winkelketen Xenos keert terug in Purmerend en opent de deuren van een compleet vernieuwde winkel op de bovenste etage van Winkelcentrum Eggert. Tijdens deze opening lanceert Xenos haar vernieuwde winkelformule en het daarbij behorende assortiment. Het wordt een overzichtelijke, frisse winkel waarin klanten door verschillende werelden worden geleid en steeds verrast worden door leuke producten om het thuis gezellig te maken. Xenos opent op 15 mei haar deuren.

Nieuwe uitstraling

Wat blijft binnen de vernieuwde formule is het vertrouwde, herkenbare én betaalbare assortiment van wonen, tafelen, food, feest en hobby. Komende zomer wordt het een kleurrijk geheel want dan staan de zonnige thema’s zoals Mexico, Ibiza en Tropical centraal. Voor zowel binnen als buiten, wonen en tafelen. Ook in het voor Xenos zo typerende foodassortiment zijn bijzondere ingrediënten verkrijgbaar die helpen bij het samenstellen van een heerlijke maaltijd. Nieuw is ook de mogelijkheid om gemakkelijk via een bestelzuil in de winkel online bestellingen te plaatsen. Hierbij hebben klanten de keuze om de bestelling thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in de winkels.

Over Xenos

Xenos is een van de meest verrassende winkels van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Met bijna 150 winkels is Xenos sinds 1973 een succesvolle winkelformule verspreid over heel Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit het Verre Oosten werden geïmporteerd. Vandaag de dag zijn bij Xenos artikelen van over de hele wereld te vinden die leuk, lekker én anders zijn.

Xenos is uitgegroeid tot een keten van woon-, decoratie- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen betaalbare prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden de winkels dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook op Xenos webshop te verkrijgen zijn.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.8 ° C
8 °
6.1 °
77 %
2.2kmh
100 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.