Regio op Straat: “Ik ben geadopteerd. Ik kom uit de favela, uit Itapetininga, São Paulo”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Begin vorige maand spraken wij Ramon op het Wormerplein van Purmerend. Hij is werkloos en ambieert een baan in de kledingbranche.”Dat vind ik leuk.” Zijn vlotte babbel viel ons meteen op, duidelijk een man met levenslust en visie. Maar het werkelijke verhaal ligt veel dieper. Als baby werd hij door Nederlandse ouders geadopteerd omdat zijn biologische moeder niet meer voor hem kon zorgen. Hij kreeg in Nederland de nodige medische zorg. ‘Anders had ik het niet gered’.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*