11.6 C
Purmerend
dinsdag 11 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Ik ben geadopteerd. Ik kom uit de favela, uit...

Regio op Straat: “Ik ben geadopteerd. Ik kom uit de favela, uit Itapetininga, São Paulo”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Begin vorige maand spraken wij Ramon op het Wormerplein van Purmerend. Hij is werkloos en ambieert een baan in de kledingbranche.”Dat vind ik leuk.” Zijn vlotte babbel viel ons meteen op, duidelijk een man met levenslust en visie. Maar het werkelijke verhaal ligt veel dieper. Als baby werd hij door Nederlandse ouders geadopteerd omdat zijn biologische moeder niet meer voor hem kon zorgen. Hij kreeg in Nederland de nodige medische zorg. ‘Anders had ik het niet gered’.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,935FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
11.6 ° C
13.3 °
10 °
73 %
1.3kmh
17 %
di
13 °
wo
14 °
do
17 °
vr
17 °
za
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.