* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Ik ben geadopteerd. Ik kom uit de favela, uit Itapetininga, São Paulo”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Begin vorige maand spraken wij Ramon op het Wormerplein van Purmerend. Hij is werkloos en ambieert een baan in de kledingbranche.”Dat vind ik leuk.” Zijn vlotte babbel viel ons meteen op, duidelijk een man met levenslust en visie. Maar het werkelijke verhaal ligt veel dieper. Als baby werd hij door Nederlandse ouders geadopteerd omdat zijn biologische moeder niet meer voor hem kon zorgen. Hij kreeg in Nederland de nodige medische zorg. ‘Anders had ik het niet gered’.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.