Klant die vergat te betalen bij schoenmaker heeft betaald

Purmerend – De klant die 6 dagen geleden vergat te betalen bij Paul Schoenmakers aan de Weeshuissteeg heeft zijn rekening betaald. Eigenaar Andre de Beer heeft vanmorgen de klant, via een tip van een winkelier in de binnenstad, gevonden.

“Het bericht op Regio Purmerend, dat 346 keer gedeeld is op sociale media, heeft zijn werk gedaan.”, zegt Andre. “Ik kreeg vanochtend een tip van een winkelier in de binnenstad dat deze klant in het Eggert Winkelcentrum liep. Meteen ben ik er naar toe gegaan en heb de betreffende klant geconfronteerd. Hij zei dat hij het wist en wilde al naar mijn winkel toekomen. Hij gaf mij 70 euro.” De  portemonnee die deze klant niet had afgerekend kost echter € 56,95. “Ik wilde graag hem het wisselgeld geven maar dat vond de klant niet nodig. Hiermee is voor mij de zaak afgedaan. Geweldig. Ik dank de mensen die het bericht gedeeld hebben. Het is gelukt.”

Red: Toen dit nieuws vanmiddag op onze redactie binnenkwam, hebben wij direct de foto verwijderd en een nieuwe foto met een balkje geplaatst. Ook is de video van de handeling van deze klant van onze website afgehaald.

Relevant artikel:

Schoenmaker zoekt klant die vergeet te betalen (video)

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*