20.7 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomePurmerendKlant die vergat te betalen bij schoenmaker heeft betaald

Klant die vergat te betalen bij schoenmaker heeft betaald

Purmerend – De klant die 6 dagen geleden vergat te betalen bij Paul Schoenmakers aan de Weeshuissteeg heeft zijn rekening betaald. Eigenaar Andre de Beer heeft vanmorgen de klant, via een tip van een winkelier in de binnenstad, gevonden.

“Het bericht op Regio Purmerend, dat 346 keer gedeeld is op sociale media, heeft zijn werk gedaan.”, zegt Andre. “Ik kreeg vanochtend een tip van een winkelier in de binnenstad dat deze klant in het Eggert Winkelcentrum liep. Meteen ben ik er naar toe gegaan en heb de betreffende klant geconfronteerd. Hij zei dat hij het wist en wilde al naar mijn winkel toekomen. Hij gaf mij 70 euro.” De  portemonnee die deze klant niet had afgerekend kost echter € 56,95. “Ik wilde graag hem het wisselgeld geven maar dat vond de klant niet nodig. Hiermee is voor mij de zaak afgedaan. Geweldig. Ik dank de mensen die het bericht gedeeld hebben. Het is gelukt.”

Red: Toen dit nieuws vanmiddag op onze redactie binnenkwam, hebben wij direct de foto verwijderd en een nieuwe foto met een balkje geplaatst. Ook is de video van de handeling van deze klant van onze website afgehaald.

Relevant artikel:

Schoenmaker zoekt klant die vergeet te betalen (video)Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.7 ° C
21.7 °
19.4 °
70 %
0.9kmh
10 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.