Purmerend

Klant die vergat te betalen bij schoenmaker heeft betaald

Purmerend – De klant die 6 dagen geleden vergat te betalen bij Paul Schoenmakers aan de Weeshuissteeg heeft zijn rekening betaald. Eigenaar Andre de Beer heeft vanmorgen de klant, via een tip van een winkelier in de binnenstad, gevonden.

“Het bericht op Regio Purmerend, dat 346 keer gedeeld is op sociale media, heeft zijn werk gedaan.”, zegt Andre. “Ik kreeg vanochtend een tip van een winkelier in de binnenstad dat deze klant in het Eggert Winkelcentrum liep. Meteen ben ik er naar toe gegaan en heb de betreffende klant geconfronteerd. Hij zei dat hij het wist en wilde al naar mijn winkel toekomen. Hij gaf mij 70 euro.” De  portemonnee die deze klant niet had afgerekend kost echter € 56,95. “Ik wilde graag hem het wisselgeld geven maar dat vond de klant niet nodig. Hiermee is voor mij de zaak afgedaan. Geweldig. Ik dank de mensen die het bericht gedeeld hebben. Het is gelukt.”

Red: Toen dit nieuws vanmiddag op onze redactie binnenkwam, hebben wij direct de foto verwijderd en een nieuwe foto met een balkje geplaatst. Ook is de video van de handeling van deze klant van onze website afgehaald.

Relevant artikel:

Schoenmaker zoekt klant die vergeet te betalen (video)

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.