22.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
Home* RegiobloemetjeRegio Bloemetje: “Ans leerde mij hoe ik zelf moeder moest zijn”

Regio Bloemetje: “Ans leerde mij hoe ik zelf moeder moest zijn”

Purmerend – Om de twee weken mag één van onze lezers een bloemetje weggeven aan een persoon die voor hem of haar belangrijk is. Het Regio Bloemetje wordt aangeboden door Peperbloem in de Peperstraat.

Dit keer gaat het Regio Bloemetje naar Ans Burgmans. Haar naam werd genoemd door schoondochter Cilla en beste vriendin Susanne. Als je twee keer genoemd wordt, dan zal je een bijzonder mens zijn.

Schoondochter Cilla

Cilla: “Ik heb de beste schoonmoeder van de wereld. Zelf heb ik geen goede moeder gehad. Mijn moeder wist niet hoe ze liefde moest geven. Mijn schoonmoeder wel.

Mijn schoonmoeder heeft mij geleerd hoe ik zelf moeder moet zijn. Ze heeft mij leren koken. Ze staat altijd voor mij klaar. Dat waardeer ik al 17 jaar lang en ik zeg het ook vaak tegen haar -met een verlegen gezicht. Dus is zij mijn allesje die ik heel erg lief heb.

De avond dat Cilla hoorde dat het Regio Bloemetje naar Ans ging, schreef ze gelijk een kaart voor haar schoonmoeder.

Vriendin Susanne

Susanne: “Ik ken Ans al 45 jaar. We hebben samen op damesvoetbal gezeten en werden dikken vriendinnen. We hebben samen gewerk en alle facetten van het leven samen meegemaakt. Trouwen, kinderen krijgen, oma worden.

Ze is er altijd. Ze staat altijd voor mij klaar, ook tijdens de zware periode die ik achter de rug heb. Ik kan het niet genoeg zeggen hoe blij ik met haar ben. Het is mijn beste vriendin, maar eigenlijk voelt ze als mijn zus.

Ook een Regio Bloemetje weggeven?

Wie gunt u een bloemetje? Misschien wel uw buurman, die altijd voor u klaar staat. Of uw dochter, die na een lange opleiding eindelijk is afgestudeerd. Of die goede vriend, die zijn leven na een moeilijke periode eindelijk weer op de rit heeft.

Kortom… Wie gunt u een bloemetje en -in het kort- waarom? Één van de mensen die reageert zullen wij persoonlijk benaderen om het verhaal wat uitgebreider te horen. Dit doen wij in een persoonlijk bericht zodat het een verrassing blijft voor degene die het bloemetje in ontvangst mag nemen.

Laat uw reactie achter onder dit bericht op Facebook of onze website. U kunt ons ook mailen: [email protected]

Al eerder gereageerd? Ook de reacties uit eerdere edities nemen wij gewoon mee! De volgende editie van het Regio Bloemetje is op vrijdag 24 mei.

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,947FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
22.3 ° C
23.9 °
19 °
62 %
2.7kmh
47 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
27 °
do
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.