Regio op Straat: “Ga nou asjeblieft wat doen, zolang je gezondheid het toelaat”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze goedlachse caravan verkoper spraken wij enige tijd geleden. De zaken gaan weer een stuk beter. En mensen plezier laten beleven was zijn doel. Hij vertelde dat zijn dochter ging trouwen en daar moest hij een kostuum voor kopen. Vrolijk en lachend kwamen wij op een emotionele gebeurtenis in zijn leven. Zijn vrouw was zes jaar geleden overleden aan borstkanker. Geëmotioneerd en moeizaam vervolgde hij het gesprek, dat opslag serieus werd. “Het gaat altijd zo”, vertelde hij. “Je moet elke dag pakken zoals hij is en er iets leuks van maken.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*