* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Ga nou asjeblieft wat doen, zolang je gezondheid het toelaat”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze goedlachse caravan verkoper spraken wij enige tijd geleden. De zaken gaan weer een stuk beter. En mensen plezier laten beleven was zijn doel. Hij vertelde dat zijn dochter ging trouwen en daar moest hij een kostuum voor kopen. Vrolijk en lachend kwamen wij op een emotionele gebeurtenis in zijn leven. Zijn vrouw was zes jaar geleden overleden aan borstkanker. Geëmotioneerd en moeizaam vervolgde hij het gesprek, dat opslag serieus werd. “Het gaat altijd zo”, vertelde hij. “Je moet elke dag pakken zoals hij is en er iets leuks van maken.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.