12.9 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Ga nou asjeblieft wat doen, zolang je gezondheid het...

Regio op Straat: “Ga nou asjeblieft wat doen, zolang je gezondheid het toelaat”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze goedlachse caravan verkoper spraken wij enige tijd geleden. De zaken gaan weer een stuk beter. En mensen plezier laten beleven was zijn doel. Hij vertelde dat zijn dochter ging trouwen en daar moest hij een kostuum voor kopen. Vrolijk en lachend kwamen wij op een emotionele gebeurtenis in zijn leven. Zijn vrouw was zes jaar geleden overleden aan borstkanker. Geëmotioneerd en moeizaam vervolgde hij het gesprek, dat opslag serieus werd. “Het gaat altijd zo”, vertelde hij. “Je moet elke dag pakken zoals hij is en er iets leuks van maken.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
12.9 ° C
13.9 °
11.1 °
73 %
2.6kmh
73 %
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.