Cultuur

Nieuwe musical ‘Koekoeksjong’ van de NKT Theaterschool!

Regionaal – 42 enthousiaste jongeren tussen de 14 tot en 20 jaar uit Purmerend, Hoorn, Marken, Volendam, Zaandam, Amsterdam en omgeving, repeteren 30 zondagen lang om uiteindelijk 4.000 bezoekers te verrassen met een nieuwe originele Nederlandse musical!

De repetities voor Koekoeksjong, de nieuwste musical van de NKT theaterschool, zijn in volle gang. De musical heeft een vaste cast van 42 NKT-talenten en een wisselend ensemble van bijna 200 extra NKT-leerlingen per voorstelling die samen zingen, dansen en acteren.

Want van 20 tot en met 30 juni stralen dan maar liefst 600 talentvolle leerlingen uit Purmerend en regio op het podium van theater de Purmaryn in Purmerend.

De musical ‘Koekoeksjong’ gaat over dromen en teleurstellingen. Over acteren in een soapserie en over een jongen die Valentijn heet. Omdat zijn ouders overleden zijn, woont Valentijn bij zijn oom en tante in huis. Op een dag helpt hij zijn neef Daan met het voorbereiden van een auditie voor een rol in de soapserie ’Drakenbloed’. En die dag zal zijn leven veranderen. Want het leven is soms net een soap. En waarom hoort Valentijn toch steeds koekoeksgeluiden?

De musical is geschreven en geregisseerd door artistiek leider Jeroen Man en dit is inmiddels zijn vijftiende grote productie voor de NKT Theaterschool.

De muziek is van de hand van de componist Fons Merkies.  Fons was verantwoordelijk voor de muziek van de tv-serie ‘De luizenmoeder’, de musical ‘Turks Fruit’ en verschillende films zoals:  AllStars, De Tweeling en Alles is familie.

Meer informatie: www.nkt.nl / Facebook / NKT Theaterschool / Instagram: @nkttheaterschool

De voorstelling is op 20, 21, 22, 23, 27, 28, 29 en 30 juni zien in de grote zaal van theater de Purmaryn.
Kaarten à €19,95 zijn te reserveren via de kassa van de Purmaryn: 0299-432205 / www.depurmaryn.nl

Foto’s: Martijn Cruyff

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.