Proeflokaal Bakker op de Koemarkt bestaat 10 jaar

Purmerend – Vanavond, 13 mei 2019, vierde Proeflokaal Bakker haar 10 jarig bestaan. Een drukte van jewelste want het café was open voor genodigden. Bijzonder is dat het café altijd door vrouwenhanden in bedrijf gehouden is. Sedert 1929 door drie generaties vrouwen aan het roer van het toen nog bekende marktcafé dat alleen op de dinsdagen geopend was tijdens de veemarkt.

Toen de veemarkt was verdwenen van het plein is het in handen gekomen van Paul Verhoeven en Lida Finnema. Lida de inmiddels de 4e eigenaresse van dit mooie authentieke café. Zij bestierd het café samen met haar man Paul. Nu met vele speciaal bieren en mooie Genevers is het café omgedoopt tot Proeflokaal. Van dinsdag t/m zondag geopend met vele activiteiten als, Keezen, een Noordhollands  bordspel, Klaverjassen, een Vrouwenbiergilde (Eerste van Nederland), dichtersavonden en de laatste vrijdagavonden live Gipsy jazz verzorgd door Peu de Feu. Ééns per jaar wordt er live bier gebrouwen in het kader van de week van het Nederlandse bier.

Het Proeflokaal heeft een gezellig terras, en in de zomermaanden een extra groot terras op de koemarkt.

“Wij kunnen terugkijken op een mooi decennia met vele van onze gasten die ons weten te vinden. Deze 10 jaar zijn voorbijgevlogen met mooie herinneringen. Wij zeggen altijd: Dit bereik je alleen maar door je trouwe bezoekers, en bereid te zijn om altijd hard te werken. Of je nou van ver komt en ons een keer hebt bezocht, of een buurtbewoner die drie keer in de week komt, het is altijd fijn dat de mensen met een blij gezicht ons weer bedanken voor een fijn verblijf. Voorlopig gaan wij lekker zo door en gaan op voor de toekomst!”, zegt Paul.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*