14.5 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Mag ik mijn eigen YouTube kanaal promoten?"

Regio op Straat: “Mag ik mijn eigen YouTube kanaal promoten?”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze pinguinman uit Zaandam kwamen in wij in april tegen op de Kaasmarkt met zijn vrienden. Proestend van het lachen liepen zij door Purmerend op zoek naar de volgende uitdaging. De arme man moest de hele dag voor gek lopen. Vandaar dat er werd gekozen voor Purmerend. Helaas voor dit gezelschap kregen wij ze in het vizier. De gezelligheid spatte er vanaf en niets was ze te veel. Hij blies zelfs een stukje op zijn klarinet en dat was niet om aan te horen. Achteraf hebben wij ze maar getrakteerd op een ijsje van Multi-IJs aan de Kaasmarkt. Inmiddels is de beste man getrouwd met zijn geliefde.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.5 ° C
15.1 °
13.9 °
82 %
7.2kmh
92 %
za
14 °
zo
16 °
ma
19 °
di
20 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.