9.9 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
HomePurmerendNieuwe Xenos in Purmerend gisteren feestelijk geopend

Nieuwe Xenos in Purmerend gisteren feestelijk geopend

Purmerend – Gisteren was het zo ver! Een fonkelnieuwe Xenos in het Eggert Winkelcentrum opende haar deuren. De eerste klanten stonden al vroeg klaar om de opening mee te kunnen vieren. Na het doorknippen van het lintje konden bezoekers naar binnen om de nieuwe winkel te bewonderen, inspiratie op te doen en te genieten van speciale openingsaanbiedingen. De eerste 100 klanten kregen een trendy wandrek cadeau en één gelukkige heeft zelfs een minuut gratis shoppen gewonnen.

De nieuwe winkel heeft een compleet nieuwe look & feel gekregen, maar het voor Xenos zo herkenbare én geliefde assortiment is gebleven. Tijdens de winkelroute worden mensen geïnspireerd met spullen om het huis gezellig te maken of om iets lekkers klaar te maken met bijzondere ingrediënten. Dankzij de bestelzuil in de winkel biedt Xenos nu ook de mogelijkheid om in de winkel online bestellingen te plaatsen en deze naar wens ofwel in de winkel op te halen ofwel thuis te laten bezorgen.

De reacties van het winkelend publiek waren heel enthousiast. “We horen veel positieve reacties van onze klanten. Maar ook de collega’s zijn heel blij met deze prachtige winkel” aldus de trotse bedrijfsleider Norbert.

Nog tot en met zaterdag is de winkel in feestelijke sferen, met speciale openingsaanbiedingen. De producten uit de winkel zijn natuurlijk ook te koop in de Xenos Webshop.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
9.9 ° C
11.1 °
8.9 °
74 %
5.4kmh
75 %
do
10 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.