* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Geld is niet belangrijk. Service en aandacht voor de klant wel”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Kapper Kadir begon op 11 jarige leeftijd als kapper in Turkije. Zijn zaak aan het Wormerplein is altijd druk met klanten. Minimaal staan er 4 kappers te knippen en zitten klanten geduldig te wachten op hun beurt. Waarom deze zaak zo ongelooflijk succesvol is ligt volgens Kadir aan zijn service en vriendelijkheid. Hij en zijn mensen maken het de klanten graag naar hun zin. Toevallig troffen wij ook nog Bob Soederhuizen aan in de kapperszaak, oud loodgieter en tegenwoordig vastgoedontwikkelaar. “Bij de ander betaal je €25,00 en hier gewoon €13,50. Het is echt een feest.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.