112

Sandra zoekt getuigen: Sloeg ik 3x over de kop op de A7?

Purmerend – Op woensdagmiddag 15 mei omstreeks 15:30 uur vond er op de A7 tussen de afritten Purmer-Zuid en Purmerend (Ri. Hoorn) een ongeval plaats. Bij dit ongeval waren meerdere voertuigen betrokken. In één van de betrokken voertuigen zat Sandra uit Purmerend. Zij wil heel graag weten wat er exact gebeurd is, om zo het plaatje in haar hoofd kloppend te krijgen.

Als je naar de foto’s kijkt, begrijp je pas goed wat voor een enorme klapper Sandra gemaakt heeft. Ze heeft een hersenschudding en is bont en blauw, maar ze heeft geen ernstige verwondingen aan het ongeluk over gehouden.

Ik denk dat een jongen die Engels sprak mij uit de auto heeft getild”, vertelt Sandra aan Regio Purmerend. “Hij bleef maar zeggen: ‘You’re alive, You’re alive’. Ik denk dat hij het ongeval heeft zien gebeuren, hij vertelde mij dat ik drie keer over de kop geslagen ben. Ik zou graag met hem in contact komen. Hij sprak Engels, maar ik vermoed dat hij uit een regio rondom Polen komt.

Sandra heeft een engeltje op haar schouder gehad. Met slechts lichte verwondingen is ze er, zeker als de auto inderdaad 3x over de kop sloeg, genadig van afgekomen. Kort na het ongeval stapte er ook een verpleegster uit haar auto. “Het was heel fijn om deze mensen om mij heen te hebben. Met de verpleegster heb ik inmiddels contact. Helaas heeft zij het ongeval niet zien gebeuren. Ik zou zo graag weten wat er is gebeurd!”

Wie is er getuige geweest van het ongeval op de A7 op woensdagmiddag. Sandra reed in een grijze Ford Ka. Alle kleine beetjes helpen. Zelfs als u het gezien heeft, maar niets denkt toe te kunnen voegen, zou Sandra graag contact met u willen hebben. Ze is te bereiken via [email protected].

 

Relevant artikel:

A7 richting Hoorn dicht na ongeluk met meerdere auto’s

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.