7.8 C
Purmerend
zaterdag 4 februari 2023
Home112Sandra zoekt getuigen: Sloeg ik 3x over de kop op de A7?

Sandra zoekt getuigen: Sloeg ik 3x over de kop op de A7?

Purmerend – Op woensdagmiddag 15 mei omstreeks 15:30 uur vond er op de A7 tussen de afritten Purmer-Zuid en Purmerend (Ri. Hoorn) een ongeval plaats. Bij dit ongeval waren meerdere voertuigen betrokken. In één van de betrokken voertuigen zat Sandra uit Purmerend. Zij wil heel graag weten wat er exact gebeurd is, om zo het plaatje in haar hoofd kloppend te krijgen.

Als je naar de foto’s kijkt, begrijp je pas goed wat voor een enorme klapper Sandra gemaakt heeft. Ze heeft een hersenschudding en is bont en blauw, maar ze heeft geen ernstige verwondingen aan het ongeluk over gehouden.

Ik denk dat een jongen die Engels sprak mij uit de auto heeft getild”, vertelt Sandra aan Regio Purmerend. “Hij bleef maar zeggen: ‘You’re alive, You’re alive’. Ik denk dat hij het ongeval heeft zien gebeuren, hij vertelde mij dat ik drie keer over de kop geslagen ben. Ik zou graag met hem in contact komen. Hij sprak Engels, maar ik vermoed dat hij uit een regio rondom Polen komt.

Sandra heeft een engeltje op haar schouder gehad. Met slechts lichte verwondingen is ze er, zeker als de auto inderdaad 3x over de kop sloeg, genadig van afgekomen. Kort na het ongeval stapte er ook een verpleegster uit haar auto. “Het was heel fijn om deze mensen om mij heen te hebben. Met de verpleegster heb ik inmiddels contact. Helaas heeft zij het ongeval niet zien gebeuren. Ik zou zo graag weten wat er is gebeurd!”

Wie is er getuige geweest van het ongeval op de A7 op woensdagmiddag. Sandra reed in een grijze Ford Ka. Alle kleine beetjes helpen. Zelfs als u het gezien heeft, maar niets denkt toe te kunnen voegen, zou Sandra graag contact met u willen hebben. Ze is te bereiken via [email protected].

 

Relevant artikel:

A7 richting Hoorn dicht na ongeluk met meerdere auto’s


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,549VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.8 ° C
8.3 °
6.7 °
91 %
1.6kmh
100 %
za
8 °
zo
8 °
ma
6 °
di
4 °
wo
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.