* Wijkplein Where

Purmerendse maakt stap naar jong Feyenoord

Chloe Bruning vervolgt haar loopbaan aan het einde van dit seizoen bij Feyenoord. De achttienjarige aanvalster komt over van Buitenveldert en zal in Rotterdam-Zuid op amateurbasis aansluiten bij het beloftenteam. Het betekent voor Bruning de eerste uitdaging in het betaald voetbal, na jaren bij Buitenveldert te hebben gespeeld.

De aanvalster wordt sinds kort begeleid door Stefano van Delden, die haar aan het werk zag tijdens een activiteit van de kerkgemeenschap. “Tijdens een voetbalactiviteit zag ik een meisje die iedere jongen voorbij speelde. Het was ongelofelijk wat ik zag”, laat Van Delden weten. Onder zijn begeleiding trainde Bruning de afgelopen tijd extra buiten haar verplichtingen bij Buitenveldert.

Zo kreeg ze mentale begeleiding, leefde ze volgens een speciaal voedingschema en werd er extra gewerkt met krachttraining en Hot Yoga lessen. wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een uitdaging bij Feyenoord. “Het harde werk heeft tot deze stap geleid, dat is verdiend”, stelt Van Delden, die tevens de belangen behartigt van Rochelle Poepon.
Rochelle is het zusje van voormalig Ajacied Rydell Poepon die nu in Turkije voetbalt. Rochelle werkt op korte termijn stageperiodes af bij ADO Den Haag en Feyenoord.

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by