8.3 C
Purmerend
dinsdag 16 april 2024
Home* Wijkplein WherePurmerendse maakt stap naar jong Feyenoord

Purmerendse maakt stap naar jong Feyenoord

Chloe Bruning vervolgt haar loopbaan aan het einde van dit seizoen bij Feyenoord. De achttienjarige aanvalster komt over van Buitenveldert en zal in Rotterdam-Zuid op amateurbasis aansluiten bij het beloftenteam. Het betekent voor Bruning de eerste uitdaging in het betaald voetbal, na jaren bij Buitenveldert te hebben gespeeld.

De aanvalster wordt sinds kort begeleid door Stefano van Delden, die haar aan het werk zag tijdens een activiteit van de kerkgemeenschap. “Tijdens een voetbalactiviteit zag ik een meisje die iedere jongen voorbij speelde. Het was ongelofelijk wat ik zag”, laat Van Delden weten. Onder zijn begeleiding trainde Bruning de afgelopen tijd extra buiten haar verplichtingen bij Buitenveldert.

Zo kreeg ze mentale begeleiding, leefde ze volgens een speciaal voedingschema en werd er extra gewerkt met krachttraining en Hot Yoga lessen. wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een uitdaging bij Feyenoord. “Het harde werk heeft tot deze stap geleid, dat is verdiend”, stelt Van Delden, die tevens de belangen behartigt van Rochelle Poepon.
Rochelle is het zusje van voormalig Ajacied Rydell Poepon die nu in Turkije voetbalt. Rochelle werkt op korte termijn stageperiodes af bij ADO Den Haag en Feyenoord.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.3 ° C
9 °
7.4 °
79 %
6.7kmh
100 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.