112

Man aangehouden na brand in camper in Purmerend

Purmerend – Omstreeks 2:15 uur in de nacht van zondag op maandag is een camper volledig uitgebrand. Dit vond plaats aan de Goedemeent in Purmerend. Direct na de brand heeft de politie een man aangehouden.

De bewoners hoorden een harde knal waarna zij zagen dat de camper volledig in brand stond. De vlammen sloegen metershoog uit de camper waardoor de dakgoten aan de woning ook vlam vatten. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was konden zij niet voorkomen dat de camper volledig uitbrandde.

Wel kon de brandweer door adequaat optreden voorkomen dat het vuur zich verder heeft verspreid. Met een hoogwerker werd gecontroleerd of er geen brand woedde onder de dakpannen, dit bleek niet het geval.

Vermoedelijk is het vuur aangestoken, want niet veel later is een onbekende man aangehouden. Aangezien brandstichting niet kan worden uitgesloten zal er maandag verder onderzoek plaatsvinden. Of de aangehouden man iets met de brand te maken heeft is nog niet officieel bevestigd.

Foto’s: Inter Visual Studio / Arjen Tushuizen

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.