Man aangehouden na brand in camper in Purmerend

Purmerend – Omstreeks 2:15 uur in de nacht van zondag op maandag is een camper volledig uitgebrand. Dit vond plaats aan de Goedemeent in Purmerend. Direct na de brand heeft de politie een man aangehouden.

De bewoners hoorden een harde knal waarna zij zagen dat de camper volledig in brand stond. De vlammen sloegen metershoog uit de camper waardoor de dakgoten aan de woning ook vlam vatten. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was konden zij niet voorkomen dat de camper volledig uitbrandde.

Wel kon de brandweer door adequaat optreden voorkomen dat het vuur zich verder heeft verspreid. Met een hoogwerker werd gecontroleerd of er geen brand woedde onder de dakpannen, dit bleek niet het geval.

Vermoedelijk is het vuur aangestoken, want niet veel later is een onbekende man aangehouden. Aangezien brandstichting niet kan worden uitgesloten zal er maandag verder onderzoek plaatsvinden. Of de aangehouden man iets met de brand te maken heeft is nog niet officieel bevestigd.

Foto’s: Inter Visual Studio / Arjen Tushuizen

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt