* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Binnenkort bestaat de wijkvereniging Hazepolder 45 jaar. Dus dat wordt een groot feest”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze mevrouw kwamen we enige tijd geleden tegen op de Koemarkt. Mevrouw is al 40 jaar vrijwilliger bij de wijkvereniging Hazepolder. Mevrouw beheert samen met anderen het wijkgebouw. Ze organiseert allerlei avonden. Voor de paaslunch tijdens de bejaardensoos had ze een cadeautje gekocht. “Bij de normale bingo in het wijkgebouw komen er wel 40 tot 50 man. Dagelijks is er wel wat te doen in het wijkgebouw.” Mevrouw is bijna alle dagen in het wijkgebouw aanwezig. Ook haar man doet als vrijwilliger verschillende werkzaamheden voor de vereniging. Binnenkort bestaat de wijkvereniging 45 jaar. “Dus dat wordt een groot feest.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.