18.6 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Binnenkort bestaat de wijkvereniging Hazepolder 45 jaar. Dus dat...

Regio op Straat: “Binnenkort bestaat de wijkvereniging Hazepolder 45 jaar. Dus dat wordt een groot feest”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze mevrouw kwamen we enige tijd geleden tegen op de Koemarkt. Mevrouw is al 40 jaar vrijwilliger bij de wijkvereniging Hazepolder. Mevrouw beheert samen met anderen het wijkgebouw. Ze organiseert allerlei avonden. Voor de paaslunch tijdens de bejaardensoos had ze een cadeautje gekocht. “Bij de normale bingo in het wijkgebouw komen er wel 40 tot 50 man. Dagelijks is er wel wat te doen in het wijkgebouw.” Mevrouw is bijna alle dagen in het wijkgebouw aanwezig. Ook haar man doet als vrijwilliger verschillende werkzaamheden voor de vereniging. Binnenkort bestaat de wijkvereniging 45 jaar. “Dus dat wordt een groot feest.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,947FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
18.6 ° C
20 °
16.7 °
73 %
1.8kmh
83 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
27 °
do
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.