6.4 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
HomePurmerendDavid Nathan over zijn aankomende theatershow: "Er zijn nog een paar kaarten...

David Nathan over zijn aankomende theatershow: “Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar.” (video)

Purmerend – David en zijn team zijn er maar druk mee. Zijn nieuwe theatershow gaat aankomend weekend op 1 en 2 juni in premiere in klein theater ‘t Stamhuis in de Kerkstraat. David heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan zijn show. In de laatste maanden zijn David en zijn team erin geslaagd om de show helemaal af te maken. “Alle nieuwe illusies, alle decor en alle muziek die ik zelf heb gemaakt.”

Afgelopen maart sprak Regio Purmerend al met David over zijn nieuwe show. “Je droomt met je ogen open. Het begint al voor je het theater inkomt en de show is nog niet afgelopen als je het theater uitgaat. Het is een geheel eigen concept die niet te vergelijken is met andere Magic shows,” vertelde David. Heb jij wel eens iemand voor je ogen zien verdwijnen? Kan iemand naalden inslikken en het overleven? Is het echt zo gemakkelijk voor iemand die jou niet kent om jouw gedachten te lezen? En hoe kan het dat die verdwenen kaart toch weer tevoorschijn komt? In zijn nieuwe show geeft David Nathan je een kijkje in zijn magische wereld. In deze show wisselen energie, humor, theater en illusie elkaar in hoog tempo af.

Wie ben jij? Zijn al je geheimen wel van jou, of stiekem toch van een ander? Je ontdekt het tijdens deze show op 1 en 2 juni, waarin David Nathan je laat wegdromen naar een wereld vol magie.

David: “Ik kan niet wachten om dit met het publiek te delen. Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar dus wees er snel bij.” De kaarten zijn beschikbaar op https://www.davidnathan.nl/tickets/

Relevant artikel:

David Nathan: “Mijn Magic Show gaat verder dan een standaard theatershow” (video)



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.4 ° C
7.2 °
5.5 °
79 %
4.9kmh
96 %
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
9 °
wo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.