18.8 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
Home* kinderenKinderopvang Purmerend opent BSO in basisschool ’t Pierement 

Kinderopvang Purmerend opent BSO in basisschool ’t Pierement 

Purmerend – Per 26 augustus 2019 opent Kinderopvang Purmerend een nieuwe buitenschoolse opvang (BSO) in basisschool ’t Pierement aan de Beethovenstraat. Samen werken zij ook aan de ontwikkeling van een kindcentrum (IKC) in de basisschool in de Purmer-Zuid.

Binnen een IKC werken onderwijs en opvang inhoudelijk en organisatorisch samen vanuit één pedagogische visie. Kinderen kunnen er de hele dag terecht om te leren, te spelen, te ontmoeten en te ontspannen.

Ook uitbreiding peuteropvang

Naast de nieuwe BSO breidt de peuteropvang op deze locatie uit met De Zeppelin. “Basisschool ’t Pierement staat bekend om haar persoonlijke karakter en goede sfeer. Dat past uitstekend bij onze organisatie. Deze samenwerking geeft ons de kans om onze expertise nog meer in te zetten om kinderen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling”, zegt Corine Laurant, bestuurder SKOP.

Fred van der Lee, directeur basisschool ‘t Pierement: “Al jaren hebben we de wens om een kindcentrum te ontwikkelen waar ouders alles onder één dak hebben. Wij zijn heel blij dat nu te ontwikkelen.”

Werken aan ontwikkeling IKC

Het IKC werkt als één organisatie waar uiteenlopende professionals één team vormen. Op basis van een gezamenlijke missie en visie bieden zij doorgaande leerlijnen en werken zij aan de ontwikkeling van kinderen tot en met 12 jaar. Het aangeboden programma past bij het kind en houdt rekening met de fase van ontwikkeling waarin het kind zich bevindt.

SKOP en ’t Pierement 

SKOP heeft meerdere kinderdagverblijven en locaties voor buitenschoolse opvang en peuteropvang in Purmerend en omgeving. Meer informatie over de SKOP leest u op www.kinderopvangpurmerend.nl.

Basisschool ’t Pierement maakt deel uit van OPSPOOR. Deze stichting verzorgt met 37 scholen basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs in Purmerend en omliggende gemeenten. Meer informatie over OPSPOOR vindt u op www.opspoor.nl.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.8 ° C
20.1 °
16.7 °
76 %
4kmh
17 %
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.