* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Mijn zoon heeft ervoor gezorgd dat ik wat genuanceerder ben geworden”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Een paar weken terug zagen wij raadslid Arie-Wim Boer van Leefbaar Purmerend voorbij rijden in zijn scootmobiel. “Over een jaar heb ik nieuwe heupen en dan zie je mij hier weer rondrennen.” Arie Wim zit al jaren in de gemeenteraad en schopte het zelfs tot wethouder. Hij schroomt het niet om zijn mening te uiten. Tegenwoordig leert hij van zijn zoon Chris -die nu als fractievoorzitter de partij van Leefbaar leidt- de wat fijnere kneepjes. Pa erkent: “Hij doet het soms veel beter dan ik. Waar ik soms deuren dichtgooi, opent hij ze op het juiste moment.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.