10.7 C
Purmerend
dinsdag 30 mei 2023
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Mijn zoon heeft ervoor gezorgd dat ik wat genuanceerder...

Regio op Straat: “Mijn zoon heeft ervoor gezorgd dat ik wat genuanceerder ben geworden”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Een paar weken terug zagen wij raadslid Arie-Wim Boer van Leefbaar Purmerend voorbij rijden in zijn scootmobiel. “Over een jaar heb ik nieuwe heupen en dan zie je mij hier weer rondrennen.” Arie Wim zit al jaren in de gemeenteraad en schopte het zelfs tot wethouder. Hij schroomt het niet om zijn mening te uiten. Tegenwoordig leert hij van zijn zoon Chris -die nu als fractievoorzitter de partij van Leefbaar leidt- de wat fijnere kneepjes. Pa erkent: “Hij doet het soms veel beter dan ik. Waar ik soms deuren dichtgooi, opent hij ze op het juiste moment.”


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,258FansLike
2,236VolgersVolg
1,588VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
10.7 ° C
11.7 °
9.4 °
81 %
2.7kmh
19 %
di
13 °
wo
19 °
do
15 °
vr
15 °
za
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.