112

Getuigenoproep: Ernstige mishandeling meisje (8) bij McDonalds Purmerend

Purmerend – Op dinsdag 28 mei, even na 19:00 uur, is op het speelterrein van de McDonalds in Purmerend een meisje van 8 jaar zwaar mishandeld door twee andere kinderen. De moeder van het meisje is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 19:00 uur ging de moeder iets afrekenen bij de kassa. Haar 8-jarige dochter speelde op het speelterrein van de McDonalds. Toen de moeder buiten kwam, lag haar dochter op de grond en werd getrapt door twee andere kinderen. De kinderen zijn door hun ouders in een auto meegenomen van het terrein.

Het 8-jarige meisje is gisteren tweemaal in het ziekenhuis geweest. Daar zijn een hersenschudding en botbreuken geconstateerd. Vandaag is ze in het ziekenhuis opgenomen, waar ze moet blijven voor controles en scans.

De moeder van het meisje is op zoek naar getuigen. Het was druk in de McDonalds en veel mensen moeten het hebben zien gebeuren. Er schijnen ook volwassen te zijn geweest die opnamen hebben gemaakt via hun mobiele telefoon. Ook naar die beelden is de moeder opzoek.

McDonalds Purmerend heeft aangegeven het verschrikkelijk te vinden wat er gisteren is gebeurd.

Getuigen kunnen zich melden via [email protected] of telefoonnummer 06-22450450

#delen wordt gewaardeerd

Relevant artikel:

Politie weigert aangifte mishandelde meisje McDonald’s

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

 1. Onbegrijpelijk. Wel (volwassen) mensen die filmpjes lopen maken maar niet ingrijpen??
  Niet eens even naar de ouders stappen?
  Stelletje lafaards en net als de ouders van die kut kinderen: gewetenloos tuig.
  Erger kunnen ze niet falen als ouders.
  Logisch dat die kinderen zulk uit de hand gelopen verdrag tonen met zulke lijpe ouders.
  Tegenwordig leven we blijkbaar in een schaamteloze samenleving wonen waar selfies/social media en de ego boost die nagejaagd word belangrijker zijn dan mensenlevens.
  Het goede voorbeeld geven ho maar.
  Wees dan ook niet verbaasd als er af en toe een of andere gek in een drukke plek om zich heen gaat schieten en een tiental mensen het ziekenhuis in jaagt omdat hij de mensheid haat. Met goede reden.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: