* Stadsgesprek

Het Stadsgesprek aflevering 4: Jeroen Man – artistiek leider NKT

Purmerend – Het Stadsgesprek is een maandelijks terugkerend item op Regio Purmerend. De opnamen vinden plaats in horecagelegenheid Spijkerman eten en drinken aan de Neckerdijk. Het doel van het Stadsgesprek is om in ongeveer 10 minuten bekende en minder bekende Purmerenders beter te leren kennen.

In aflevering 4 spreken we met Jeroen Man, artistiek leider van het Nederlands Kinder Theater. Hij vertelt openhartig over hoe hij in zijn jeugd gepest werd. Maar ook over zijn dromen en ambities.

Ik denk dat ik als jongen opviel omdat ik altijd bezig was met theater, dansen en platen van de Dollydots

Wat voor Jeroen begon als een safe-zone waar hij als kleine jongen zichzelf mocht zijn, ontwikkelde in wat hij oprichtster Manja Siebrecht ooit beloofde: Jeroen Man werd artistiek leider van het NKT in Purmerend.

Tussen 20 en 30 juni schitteren de leerlingen van het NKT met de musical Koekkoeksjong in de Purmaryn. Klik hier voor meer info en kaarten.

Bekijk hier de uitzending van het Stadsgesprek:


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.