5.4 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
Home* Reuring 2019Reuring zoekt vrijwilligers!

Reuring zoekt vrijwilligers!

Purmerend – Nog even en dan is het zover: Reuring 2019! Van donderdag 27 t/m zondag 30 juni biedt het Reuring Festival in Purmerend met dans, live muziek, straattheater en spectaculaire voorstellingen voor iedereen heerlijke momenten.

Ook dit jaar zijn er weer veel vrijwilligers nodig om er een fantastisch feest van te maken! Er zijn onder andere vrijwilligers nodig als hosts, (zowel op zaterdag in de stad, als op zondag in het park) mensen die de kassa’s bemannen en natuurlijk toppers voor in de horeca!

Op de website reuring.com vind je de functieomschrijvingen en lees je wat er voor de verschillende functies wordt gevraagd. Voor alle functies geldt dat je minimaal twee dagdelen en minimaal vier uur beschikbaar moet zijn.

Zin om mee te helpen?

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger via de website. Heb je vragen? Neem dan contact op met Judith Kruit, coördinator vrijwilligers via [email protected] of 06-23587027



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.4 ° C
6.7 °
4.4 °
77 %
1.3kmh
100 %
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.