* Reuring 2019Purmerend

Reuring zoekt vrijwilligers!

Purmerend – Nog even en dan is het zover: Reuring 2019! Van donderdag 27 t/m zondag 30 juni biedt het Reuring Festival in Purmerend met dans, live muziek, straattheater en spectaculaire voorstellingen voor iedereen heerlijke momenten.

Ook dit jaar zijn er weer veel vrijwilligers nodig om er een fantastisch feest van te maken! Er zijn onder andere vrijwilligers nodig als hosts, (zowel op zaterdag in de stad, als op zondag in het park) mensen die de kassa’s bemannen en natuurlijk toppers voor in de horeca!

Op de website reuring.com vind je de functieomschrijvingen en lees je wat er voor de verschillende functies wordt gevraagd. Voor alle functies geldt dat je minimaal twee dagdelen en minimaal vier uur beschikbaar moet zijn.

Zin om mee te helpen?

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger via de website. Heb je vragen? Neem dan contact op met Judith Kruit, coördinator vrijwilligers via [email protected] of 06-23587027


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.