Reuring zoekt vrijwilligers!

Purmerend – Nog even en dan is het zover: Reuring 2019! Van donderdag 27 t/m zondag 30 juni biedt het Reuring Festival in Purmerend met dans, live muziek, straattheater en spectaculaire voorstellingen voor iedereen heerlijke momenten.

Ook dit jaar zijn er weer veel vrijwilligers nodig om er een fantastisch feest van te maken! Er zijn onder andere vrijwilligers nodig als hosts, (zowel op zaterdag in de stad, als op zondag in het park) mensen die de kassa’s bemannen en natuurlijk toppers voor in de horeca!

Op de website reuring.com vind je de functieomschrijvingen en lees je wat er voor de verschillende functies wordt gevraagd. Voor alle functies geldt dat je minimaal twee dagdelen en minimaal vier uur beschikbaar moet zijn.

Zin om mee te helpen?

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger via de website. Heb je vragen? Neem dan contact op met Judith Kruit, coördinator vrijwilligers via vrijwilligers@reuring.com of 06-23587027

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt