23.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "De mannen zijn een week survivallen in Spanje"

Regio op Straat: “De mannen zijn een week survivallen in Spanje”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Vorige maand kwamen wij Marit en haar schoonmoeder Marianne tegen bij Brasa op de Koemarkt. De dames zaten heerlijk aan een glaasje witte Chardonnay. Marit: “We hebben vandaag lekker geluncht met mijn schoonzusje.” Een goed gebruik binnen de familie om de onderlinge contacten hoog te houden. De mannen zaten in Spanje en waren daar op een survival-kamp. “Een weekje zonder mijn vriend is te overleven.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
23.3 ° C
25 °
20 °
52 %
2.7kmh
3 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
29 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.