* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “De mannen zijn een week survivallen in Spanje”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Vorige maand kwamen wij Marit en haar schoonmoeder Marianne tegen bij Brasa op de Koemarkt. De dames zaten heerlijk aan een glaasje witte Chardonnay. Marit: “We hebben vandaag lekker geluncht met mijn schoonzusje.” Een goed gebruik binnen de familie om de onderlinge contacten hoog te houden. De mannen zaten in Spanje en waren daar op een survival-kamp. “Een weekje zonder mijn vriend is te overleven.”


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.