Evenement

Weekendtip: zondag a.s. Poortersfeesten in Purmerend

Purmerend – Komende zondag – 2 juni 2019 – is het weer zo ver. Dan wordt de binnenstad van Purmerend op zijn kop gezet door de 11e editie van de Poortersfeesten. Tussen 12:45 uur en 17:30 uur is jong en oud welkom om te genieten van diverse acts en artiesten.

In 1989 ontstonden de eerste Poortersfeesten als een experiment om te bezien of een echt volksfeest in Purmerend aan zou slaan. Want dat zijn Poortersfeesten, een fantastisch volksfestijn voor iedereen. Met veel muziek, dans, attracties, straattheater, vermaak, heerlijke hapjes en drankjes en vooral… gezelligheid, heel veel gezelligheid. En het sloeg aan! Het werd een grandioos succes. Het fundament voor iets wat uit kan groeien tot een lange traditie was hiermee gelegd.

Meer info staat op poortersfeestenpurmerend.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.