Weekendtip: zondag a.s. Poortersfeesten in Purmerend

Purmerend – Komende zondag – 2 juni 2019 – is het weer zo ver. Dan wordt de binnenstad van Purmerend op zijn kop gezet door de 11e editie van de Poortersfeesten. Tussen 12:45 uur en 17:30 uur is jong en oud welkom om te genieten van diverse acts en artiesten.

In 1989 ontstonden de eerste Poortersfeesten als een experiment om te bezien of een echt volksfeest in Purmerend aan zou slaan. Want dat zijn Poortersfeesten, een fantastisch volksfestijn voor iedereen. Met veel muziek, dans, attracties, straattheater, vermaak, heerlijke hapjes en drankjes en vooral… gezelligheid, heel veel gezelligheid. En het sloeg aan! Het werd een grandioos succes. Het fundament voor iets wat uit kan groeien tot een lange traditie was hiermee gelegd.

Meer info staat op poortersfeestenpurmerend.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*