EvenementPurmerend

Kevers en koffie op terrein Heron Autobedrijven (video)

Purmerend – Vandaag organiseerde Luchtgekoelde VW club Nederland en Volkswagen-dealer Heron het dagevenement Kevers & Koffie. Dit alles vond plaats op het grote bedrijfsterrein van Heron in Purmerend. Het gehele terrein was vandaag gereserveerd voor luchtgekoelde Volkwagens. Heron stond vandaag open voor deelnemers, bezoekers en klanten.

Wij gingen als autoliefhebbers even kijken want we vroegen ons of waarom je eigenlijk in zo’n “antieke” luchtgekoelde Volkswagen zou willen rondrijden. Na gesproken te hebben met wat liefhebbers op het evenement blijkt het een soort van virus te zijn die je aansteekt en waar je nooit meer afkomt. “Van kleins af aan ben ik al verslaafd aan Kevers. Het geluid alleen al vond ik altijd interessant. Sinds ik mijn eerste Kever kocht was het virus definitief.”  Meer informatie op: https://www.lvwcn.nl

Wij maakte een impressie op het terrein van Heron en spraken met twee liefhebbers. 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.