15.6 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomeEvenementKevers en koffie op terrein Heron Autobedrijven (video)

Kevers en koffie op terrein Heron Autobedrijven (video)

Purmerend – Vandaag organiseerde Luchtgekoelde VW club Nederland en Volkswagen-dealer Heron het dagevenement Kevers & Koffie. Dit alles vond plaats op het grote bedrijfsterrein van Heron in Purmerend. Het gehele terrein was vandaag gereserveerd voor luchtgekoelde Volkwagens. Heron stond vandaag open voor deelnemers, bezoekers en klanten.

Wij gingen als autoliefhebbers even kijken want we vroegen ons of waarom je eigenlijk in zo’n “antieke” luchtgekoelde Volkswagen zou willen rondrijden. Na gesproken te hebben met wat liefhebbers op het evenement blijkt het een soort van virus te zijn die je aansteekt en waar je nooit meer afkomt. “Van kleins af aan ben ik al verslaafd aan Kevers. Het geluid alleen al vond ik altijd interessant. Sinds ik mijn eerste Kever kocht was het virus definitief.”  Meer informatie op: https://www.lvwcn.nl

Wij maakte een impressie op het terrein van Heron en spraken met twee liefhebbers. Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.