Kevers en koffie op terrein Heron Autobedrijven (video)

Dronebeeld: Rob Klaucke

Purmerend – Vandaag organiseerde Luchtgekoelde VW club Nederland en Volkswagen-dealer Heron het dagevenement Kevers & Koffie. Dit alles vond plaats op het grote bedrijfsterrein van Heron in Purmerend. Het gehele terrein was vandaag gereserveerd voor luchtgekoelde Volkwagens. Heron stond vandaag open voor deelnemers, bezoekers en klanten.

Wij gingen als autoliefhebbers even kijken want we vroegen ons of waarom je eigenlijk in zo’n “antieke” luchtgekoelde Volkswagen zou willen rondrijden. Na gesproken te hebben met wat liefhebbers op het evenement blijkt het een soort van virus te zijn die je aansteekt en waar je nooit meer afkomt. “Van kleins af aan ben ik al verslaafd aan Kevers. Het geluid alleen al vond ik altijd interessant. Sinds ik mijn eerste Kever kocht was het virus definitief.”  Meer informatie op: https://www.lvwcn.nl

Wij maakte een impressie op het terrein van Heron en spraken met twee liefhebbers. 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt