112Purmerend

Beroving op E. Doetshof, politie zoekt getuigen

Purmerend – In de nacht van zaterdag 1 juni op zondag 2 juni heeft er een beroving plaatsgevonden op de E. Doetshof. De politie is op zoek naar getuigen.

Tussen 00.30 uur en 01.00 uur parkeerde het slachtoffer zijn auto op de E. Doetshof. Toen hij weg wilde lopen werd hij aangevallen door een man die hem meerdere vuistslagen gaf. Er vond een worsteling plaats tussen het slachtoffer en de man. Hierna is de dader zonder buit weggerend in de richting van de W. van den Brinkstraat. Hij is niet meer aangetroffen.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of informatie over deze beroving? Bel dan de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.