Werkzaamheden Laan der Continenten begonnen (video)

Purmerend – Vanaf maandag 3 juni is de Laan der Continenten afgesloten voor verkeer tussen 19:00 en 05:00 uur. De wegafsluiting in de nachtelijke uren geldt voor de komende twee weken. Een gedeelte van het asfalt zal moeten worden vervangen, nadat een vrachtwagen met een kraan enige tijd geleden de spoorweg ramde.

Hoewel de werkzaamheden voor twee weken staan ingepland, is het nog onzeker of de weg ook daadwerkelijk zo lang zal worden afgesloten. Mogelijk hebben de werklieden minder lang nodig. De termijn van twee weken heeft te maken met de conditie van de bak onder de spoortunnel.

Regio Purmerend keek even mee met de werkmannen.

Foto en Video: Dennis van der Maat.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt