* Omleidingen

Werkzaamheden Laan der Continenten begonnen (video)

Purmerend – Vanaf maandag 3 juni is de Laan der Continenten afgesloten voor verkeer tussen 19:00 en 05:00 uur. De wegafsluiting in de nachtelijke uren geldt voor de komende twee weken. Een gedeelte van het asfalt zal moeten worden vervangen, nadat een vrachtwagen met een kraan enige tijd geleden de spoorweg ramde.

Hoewel de werkzaamheden voor twee weken staan ingepland, is het nog onzeker of de weg ook daadwerkelijk zo lang zal worden afgesloten. Mogelijk hebben de werklieden minder lang nodig. De termijn van twee weken heeft te maken met de conditie van de bak onder de spoortunnel.

Regio Purmerend keek even mee met de werkmannen.

Foto en Video: Dennis van der Maat.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.