112Purmerend

Steekpartij bij het Makado Winkelcentrum, dader op de vlucht

Purmerend – Bij een steekpartij bij Winkelcentrum Makado in Purmerend zijn twee mannen gewond geraakt. De dader, volgens getuigen een 17- of 18-jarige jongen, is op de vlucht geslagen.

De melding kwam iets voor 20.30 uur binnen. “En die was best opvallend, want de melder vertelde erbij dat er een steekpartij was geweest, maar dat het slachtoffer al richting het ziekenhuis was”, vertelt de politiewoordvoerder. “Dus we hebben agenten naar beide locaties gestuurd, en er was inderdaad niemand meer bij het winkelcentrum.”

In het Dijklander Ziekenhuis troffen agenten wel een gewonde man aan, die een steekwond aan zijn arm had. “En daar bleek dat er nóg een slachtoffer was. Hij was ook in het ziekenhuis en werd behandeld. Ze zijn dus op eigen houtje richting de eerste hulp gegaan”, aldus de woordvoerder.

Dader

Er is nog niemand aangehouden, maar de politie heeft de steekpartij in onderzoek. Getuigen hebben aan de politie laten weten dat de vermoedelijke dader een jonge lichtgetinte jongen is. Hij droeg een petje en een zwarte broek en zou zijn gevlucht op een scooter.

Foto’s: Inter Visual studio / Stefan Roode

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.