12.9 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomePurmerendEerste Freerunning Gym in de regio aanstaande zondag geopend (video)

Eerste Freerunning Gym in de regio aanstaande zondag geopend (video)

Purmerend – Aanstaande zondag 16 juni 2019 gaat het dan eindelijk gebeuren. De eerste Freerunning Gym in de regio wordt geopend op de Flevostraat 166 in Purmerend. De laatste handelingen worden nog deze week verricht en dan kan eigenaar Philip van Ees samen met zijn coaches aan de gang om op stoere wijze kinderen en ouderen aan het sporten te krijgen.

Het wordt de eerste professionele Freerunning zaal in Purmerend en omgeving, zegt Philip. “Mijn doelstelling voor deze locatie is de jeugd aan het Freerunnen te krijgen. De sport Freerunning wordt steeds groter en mogelijk dat binnenkort deze sport zelfs een olympische sport zal worden. Ook worden er steeds meer wedstrijden georganiseerd. Wij willen zorgen met deze locatie dat wij een regionaal trainingscentrum gaan worden waar mensen zich kunnen voorbereiden op deze grote wedstrijden.”

“Het mooie van deze sport is dat je je eigen grenzen gaat verleggen op een veilige manier. Het is een sport die niet alleen fysiek, maar ook mentaal veel van je vraagt want je moet toch je eigen barrières doorbreken.” Er moet nog een hoop gebeuren deze week zoals mobiele obstakels plaatsen zodat het parcours steeds weer anders kan worden opgebouwd.

Iedereen is welkom op de open dag zondag om te kijken of deze sport wat voor je is. Vanaf 12:00 tot 17:00 kan er gekeken worden hoe de sport in elkaar zit. Ook kan er voor 25 euro een introductie cursus van 90 min. worden gevolgd waarin diverse basistechnieken van Freerunning worden aangeleerd en krijgen de deelnemers o.a. uitleg over de Progression-academy trainingen en de bijbehorende huisregels en veiligheidsaspecten.

Kijk hiervoor op: http://progression-academy.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
12.9 ° C
13.9 °
11.1 °
73 %
2.6kmh
73 %
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.