3.9 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
Home* A7Lange file door ongeluk op A7: weg richting Hoorn dicht

Lange file door ongeluk op A7: weg richting Hoorn dicht

Zaandam – Door een ongeluk op de A7 tussen afslag Purmerend-Noord en Avenhorn is de weg dicht. Ook richting Zaandam staat al een flinke file.

Vrijdagochtend omstreeks half zeven is op de A7 een bestelbus achterop een vrachtwagen gereden. Vier inzittenden – alle afkomstig uit Koudekerk aan den Rijn – van de bestelbus zijn gewond geraakt bij het ongeluk en naar het ziekenhuis vervoerd. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet een uitgebreid onderzoek.

Bergers zijn bezig met het opruimen van de weg. Volgens Rijkswaterstaat gaat het zeker tot 09.00 uur duren voordat de weg weer opengaat.

Update 10:00 uur: Het ongeluk gebeurde door een inhaalactie. Aanvankelijk leek het er op dat de bestuurder van het busje de vrachtwagen in wilde halen. De bestelbus botste echter tegen de linker achterzijde van de vrachtwagen.

Update 08:25 uur: De A7 is weer vrijgegeven. Richting Hoorn staat nog 3 kilometer file tussen afrit Wijdewormer en afrit Avenhorn.

Update 07:55 uur:

Foto’s: Inter Visual studio / Arjen Tushuizen



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
3.9 ° C
6.1 °
2.3 °
82 %
1.3kmh
13 %
do
10 °
vr
10 °
za
9 °
zo
10 °
ma
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.