15.9 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
Home* Reuring 2019Kriss Kross Amsterdam sluit Reuring 2019!

Kriss Kross Amsterdam sluit Reuring 2019!

Purmerend – In 2011 begonnen de broers Sander en Jordy Huisman aan het maken van een nieuw geluid, een mix van R&B, hiphop, twerk, trap en house. In 2014 sloot MC Yuki Kempees zich bij het duo aan. Inmiddels hebben ze een aantal hits op hun naam, waaronder ‘Are You Sure?’, ‘Whenever’ en ‘Hij Is Van Mij’. Een aantal weken geleden kwam het trio opnieuw met een Nederlandstalige track. Moment, een bewerking van Een Moment Zonder Jou (van Nasty uit 1996), staat momenteel hoog in de Nederlandse top 40.

Kris Kross Amsterdam heeft al gestaan op grote festivals als Mysteryland (NL), Tomorrowland (BE), Parookaville (GE) en Ultra Music Festival (VS). Aan dat rijtje kan nu het Reuring Festival worden toegevoegd! Op zondag 30 juni staat het dj-trio uit Amsterdam op het hoofdpodium van het geliefde festivalonderdeel Reuring Cityslam. Na optredens van Davina Michelle, Famke Louise, Suzan & Freek, Jeangu Macrooy en de Daredevils sluit Kris Kross Amsterdam het festival af.

Feest in Purmerend

Naast het pop- en dance spektakel Reuring Cityslam kan men van nog veel meer muziek en theater genieten. Van 27-30 juni is het feest in Purmerend. Het Reuring festival begint op donderdag met een avondvullend programma op de Koemarkt in de binnenstad van Purmerend. Op vrijdag keert de Kidzmiddag en de Latin-Salsa avond ook dit jaar terug in het Leeghwaterpark. Zaterdag begint het festival met straattheater in de binnenstad. Daarna gaat het verder met de Tribute Night met o.a. tributebands van Prince, ABBA en Queen in het Leeghwaterpark. Op zondag kan het publiek komen genieten van onder anderen Davina Michelle, Famke Louise en Kris Kross Amsterdam tijdens Reuring Cityslam.

Bekijk voor meer informatie en het hele programma de website: www.reuring.comSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.9 ° C
17.9 °
14.4 °
72 %
7.6kmh
21 %
za
16 °
zo
16 °
ma
18 °
di
21 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.