8.5 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
Home112Café-eigenaar mishandeld op de Koemarkt: man (19) opgepakt

Café-eigenaar mishandeld op de Koemarkt: man (19) opgepakt

Purmerend – De politie heeft een 19-jarige man uit Purmerend aangehouden in verband met een mishandeling van een 56-jarige plaatsgenoot. De mishandeling van de man vond plaats op zondagmorgen omstreeks 02.30 uur op de Koemarkt in Purmerend.

Het slachtoffer is eigenaar van een café en was op dat moment in zijn zaak. Omstreeks 02.45 uur werden nog wat klanten uit het inmiddels gesloten café gelaten. Op straat stonden klanten en personeel nog even te praten en te roken toen en een jongeman aan kwam lopen. Er ontstond een ruzie, waar een aantal omstanders op af kwamen. Het slachtoffer hoorde het tumult en liep naar buiten. Hier zag hij dat de jongeman enkele medewerkers aanviel en sloeg. Een tweede jongeman, die vanuit de groep toeschouwers kwam, stompte een andere medewerker tegen het hoofd. Toen de eigenaar tussenbeide probeerde te komen, werd ook hij meerdere malen hard in zijn gezicht gestompt. Hierbij liep het slachtoffer letsel op.

De politie stelde een onderzoek in naar de mishandelingen. Op woensdagmorgen kon de eerste verdachte worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Onderzoek wordt ingesteld naar de identiteit van de tweede verdachte.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
8.5 ° C
9.4 °
7.8 °
72 %
8.1kmh
45 %
vr
8 °
za
8 °
zo
11 °
ma
10 °
di
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.